.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Ми има си всякакви хора,не съм я питал то и без тва не ми беше никак приятна в ютуба е пълно с такива изроди,на един му бяха пробили веждата със стреличка от дартс

Мега фен Аватара на tori
    Мда, а флешове си правят със клечки за уши и зъби, пълнители и тръбички на химикалки и други глупости. И на всичкото отгоре претендират, че това не е лошо или грешно или кофти, а едва ли не правилно. Хорска му работа. И някой като пита как да си разшири до определена ширина, се предлагат тези боклуци.

И аз съм разширявал така преди време и си платих цената за това,ноооо всеки се учи от грешките си

Мега фен Аватара на CupcakeKitty
    Цитирай Първоначално написано от dread88 Виж мнението
    Ми има си всякакви хора,не съм я питал то и без тва не ми беше никак приятна в ютуба е пълно с такива изроди,на един му бяха пробили веждата със стреличка от дартс
    деам не го познавам момичето ама трябва да си доста кхъм за да оставиш да те дупчат с пистолет.. всъщност аз и за ушите мисля че е по- добре с абокат защото той дупчи докато пистолета направо къса
    на мен в същото златарско ателие ми направиха втора дупка на ухото и явно на тая (те са един мъж и една жена.. на който случиш) не и стигна мястото и първо че дупката беше крива второ че все още си мисля че ми барна и хрущяла защото след като махнах обицата и дупката заздравя на пипане беше като малко топченце.. не мога да го обясня и всъщност не знам дали изобщо е възможно но имах чувството че е отделила малко парченце от хрущяла
    сега погледнах клипа на тая и като видях как дърпа машинката и не може да се оправи и ми идеше да се разплача вместо нея
    а иначе колко приятно било да спамиш.. ако темата не беше как да си направим пиърсинг по възможно най- неправилния и мазохистичен начин

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Мда, а флешове си правят със клечки за уши и зъби, пълнители и тръбички на химикалки и други глупости. И на всичкото отгоре претендират, че това не е лошо или грешно или кофти, а едва ли не правилно. Хорска му работа. И някой като пита как да си разшири до определена ширина, се предлагат тези боклуци.
    аз започнах с клечка за зъби и след това минах на 'дялкани' клечки от игра микадо (ако не ги преправя са прекалено дебели)
    ии аз го направих защото най- малкия ми разширител беше 4мм и ако не бях разширила поне на 3мм падаше от ухото и нямаше абсолютно никакъв начин да го задържа там
    т.е ако направо започна с разширителя от нуличката

Това топченце е нормално не е от хрущял,така се получава понякога и аз имам такива,Дълго и широко ще е ако тръгна да обеснявам защо да не се дупче с пистолет и защо да се дупче с абокат,за това ще пропусна.6 дупки имах на едното ухо махнах няколко заради флешовете че като станаха големи обеците почнаха да пречат и все още май си имам топченце из ухото някъде....

Това топченце е нормално не е от хрущял,така се получава понякога и аз имам такива,Дълго и широко ще е ако тръгна да обеснявам защо да не се дупче с пистолет и защо да се дупче с абокат,за това ще пропусна.6 дупки имах на едното ухо махнах няколко заради флешовете че като станаха големи обеците почнаха да пречат и все още май си имам топченце из ухото някъде
    А, добре значи няма да я хейтвам
    мислех да си правя пак втора дупка но все се отказвам.. струва ми се че ще стои смешно с флешовете
    а пък големи флешове и друга дупка на ухото изобщо не си го представям
    дори и да е на хрущяла
    спирам да спамя тука че ще ме бият
    лека вечер :3

Мега фен Аватара на tori
    Аз имах на трагуса от неуспешен опит за пробиване ама се махна.

Мииии аз имам 20-ки,зад флеша 3 дупки и една на хрущяла и си ме кефи мн,ако искаш щи пратя снимка да видиш как стои а на другото пак 20-ка и зад нея 5-ца ама я махнах

Ухххх трагусчиии много искам там от много време ама няма моа си бъркам в ушите

Мега фен Аватара на tori
    Ухххх трагусчиии много искам там от много време ама няма моа си бъркам в ушите
    И аз много искам.

Вече кръв няма всичко е ок ... И да попитам кога ще мога да я махна и да си почистя ухото като нормален човек се пак има засъхнала кръв .. Много сложни работи поне за езика нямах такива проблеми

ПП:Следващото ми пробиване няма да е в Каварна !

Чакай да позарастне,да спре да те боли,да се движи свободно недей бързай да махаш.И без да махаш пак можеш да почистиш добре!Еее за езика щеше да е странно да имаш засъхнала кръв там.... там проблемите са други

Хаха така е Мерси все пак

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си