- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сълзи за момиче - струва ли си ?
Е и на мен се случи влюбих се...На 17 съм тя на 16 ходихме на един рожден ден и просто се случи целунахме се след това спахме в едно легло (без секс но беше невероятно сигурно ако бяхме го правили нямаше да се чувствам така) просто бях сигурен че съм най - щастливия човек на света на сутринта пак беше прекрасно пихме кафе, лигавехме се, целувахме се беше страхотно, но аз трябваше да заминавам.След това на същия ден щях да излизам с едни приятели и викам хайде ела хем да се видим тя вика на тренировки съм и аз викам добре, после някой я пита по този прословут сайт ASK.FM дали ме познава и аз направо онемях, и си признавам потекоха ми сълзите защото наистина си я харесвам и си мислех че и тя мен.На другия ден питам една нейна приятелка защо така е казала, и ми обясни че това което е станало на рождения ден и било просто защото искала да не бъде сама за вечерта и аз си викам майната и но не мога да я забравя много ми е мъчно даже не си пишем не се виждаме, а искам да съм с нея не мога да повярвам че ще бъде с някой друг, тя е толкова красива, и нежна, а така се подигра всяка вечер си викам хайде утре искам да се събудя и да я забравя, но не става.Винаги всяко утро мисля за нея.Посъветвайте ме какво да правя, че направо полудявам![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !