.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Голям фен Аватара на Deni_028

Търся филм

Наскоро даваха един филм, мисля че по бтв или по бтв синема. Разказваше се за един мъж, който си спомня детството. Като малък родителите му наемат бавачка, която е с 3-4 години по-голяма от него. Той много я харесва. Тя му дава да пуши и го развежда по-разни места. После момчето пораства, преспива с нея за една нощ и тя си тръгва. И след години разбира, че тя е умряла и в завещанието си е написала, че иска той да и разпилее праха. Също така момчето беше бейзболист. Много ще съм ви благодарна ако ми кажете името на филма! Ако искате още подробности-питайте, поне помня за какво се разказваше.

Сещаш ли се за приблизителен час и дата, когато си го гледала?

В началото на април, по обед, някъде към 13:00 часа.

А какво беше времето навън тогава ? А същия ден какво закусва ?

"Да спечелиш играта"
    P.S. Оригинално заглавие: "Stealing home"

^ Много благодаря!

Някой знае ли този филм кой е http://www.youtube.com/watch?v=yUg78Udt7-o частта от филма започва от 5:15

RazerNaga
    Guest
    Търся анимационно филмче, като малък го гледах и мнг искам пак да го гледа, но не си спомням името му....Спомням си участваха кучета...Главния герой беше едно от кучетата, което стопанина му го хвърля в реката от един мост (нещо такова)....после то се среща с другите кучета...Ала бала и такива работи...Много ще съм ви благодарен, ако ми кажете кое е филмчето

@RazerNaga http://www.imdb.com/list/vdy3NxBmDwU/ Почти със сигурност ще го намериш в този лист! Най-вероятно още на първата страница. Ако не успееш да го намериш дай повече информация.
    @Hristo99 Zombi 2 (Също превеждан като Zombie, Zombies, Zombie Island, Zombie Flesh-Eaters и Woodoo) труден е за намиране, но в PirateBay го има. "Zombi 2 1979"
    Последно редактирано от Stray : 04-29-2013 на 23:12

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си