- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сълзи за момиче - струва ли си ?
Е и на мен се случи влюбих се...На 17 съм тя на 16 ходихме на един рожден ден и просто се случи целунахме се след това спахме в едно легло (без секс но беше невероятно сигурно ако бяхме го правили нямаше да се чувствам така) просто бях сигурен че съм най - щастливия човек на света на сутринта пак беше прекрасно пихме кафе, лигавехме се, целувахме се беше страхотно, но аз трябваше да заминавам.След това на същия ден щях да излизам с едни приятели и викам хайде ела хем да се видим тя вика на тренировки съм и аз викам добре, после някой я пита по този прословут сайт ASK.FM дали ме познава и аз направо онемях, и си признавам потекоха ми сълзите защото наистина си я харесвам и си мислех че и тя мен.На другия ден питам една нейна приятелка защо така е казала, и ми обясни че това което е станало на рождения ден и било просто защото искала да не бъде сама за вечерта и аз си викам майната и но не мога да я забравя много ми е мъчно даже не си пишем не се виждаме, а искам да съм с нея не мога да повярвам че ще бъде с някой друг, тя е толкова красива, и нежна, а така се подигра всяка вечер си викам хайде утре искам да се събудя и да я забравя, но не става.Винаги всяко утро мисля за нея.Посъветвайте ме какво да правя, че направо полудявам![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Оф, ама като почнете с тоя аск.
Първо - не, не си струва да ревеш, особено за такива глупости.
И второ - вместо да седиш и да си блъскаш главата, звънни ѝ и я питай кво става. Ако си убеден, че няма смисъл - забравяш и продължаваш напред. Неприятни неща се случват, гледай да си вадиш поука от тях.
Не те харесва, защото си неграмотен.
Не си струва да ревеш, мани го тоя аск, гледай какво се случва в реалността. Ако наистина е прекарала нощта с теб само така, а не те харесва, тогава няма много смисъл да се занимаваш. Няма да е последното момиче, още много други ще срещаш.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Ами точно там ти е работата. Тепърва ще разбираш що е то женска злоба и завист. Приятелката й се опитва да ви преебе, защото завижда на другото момиче, че някой я е целувал.На другия ден питам една нейна приятелка защо така е казала
Жените винаги се опитват да заблудят, да заемат противоположната на твоята позиция, е така, за да ти доказват, че не си прав. Не се води по женски акъл.
А може и да ти казва истината, може просто оная да е флуртувала с теб. Красиво момиче може да си намери повече ухажори, отколкото можеш да си представиш. Обикновено печели "лошото момче", а ако е интелигентна, някой отличник с големи мускули и добро самочувствие. Ти явно нито си лошо момче, нито отличник с мускули.
^Умрях
Аз пък ще кажа,че момичето не струва.Първо казваш,че сте се целували,а после това е защото не искала да е сама точно тази вечер,К'во?
Второ,ако имаше доблестта след всичко щеше поне да ти каже,че няма никакви сериозни намерения към теб,което е най-нормалното нещо.Трето-можеше да не ти дава напразни надежди,ако беше момиче на място.
Замисли се над тези неща и не си блъскай главата ,заради някой който не може да бъде честен поне малко.Ще срещнеш много момичета,едно от всички ще е тя,но ще има и такива ,които ще ти дават поуки,учи се : ).
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Абе, я се стегни малко. Една вечер се целували и гушкали, и вече влюбен, че чак за сълзи говори и не можел да я забрави...
И станал на 17.. ти добре ли си? Държиш се кат 12 годишен, ако не и по-малко.
Schhh! Hear the silence...