.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Ниско телесно тегло

Здравейте! Споделям за да се допитам до някой който е имал този проблем в даден период от неговия живот. Винаги съм била слабичка и това не ме е притеснявало до преди 5-6 месеца когато свалих прекалено много килограми. Висока съм 1,60см и тежа едва 36Кг Не беше проблем докато тежах 42 но в следствие на болест и нерви нещата загрубяха. Ходих на лекар правих си изследвания и излезе, че дефакто съм здрава. Организма ми така приема нещата имам цикъл, нямам анемия храня се, но в следствие на нерви губя килограми. Пробвала съм всичко през годините - бирена мая, рибено масло, мед и орехи и всички лекарства. Постепенно минах на успокоителни заради нервите, но дори това не помогна. Нито грам. Не разбирам как тялото ми показва, че съм здрава а не е така...
    "..но мътните да ме вземат, ако този път ти простя!
    Ще бродя подгизнал, ще се гърча в агония,
    но от нещастните си гърди ще те изтръгна
    и даже спомена за теб ще удуша.."

Защо него ли ? .. Защото ме кара да се усмихвам ..

Явно проблемът ти не е от храненето а от нервите.Давай го по спокойно,не се ядосвай не се притеснявай...И на мен ми се е случвало да минавам през нервни периоди и накрая се оказва че съм отслабнал с 4-5 кг.А на колко си години не си споменала?

Естествено, че проблема е в храненето - просто не ядеш достатъчно. " бирена мая, рибено масло, мед и всички лекарства" това не е храна. Храната е месо, ориз, яйца, картофи, плодове, зеленчуци. НЯМА човек който да не може да качва тегло, просто при някой е по-трудно.

Едната от причините да "имаш проблеми с нервите" между другото е именно ниското тегло. Когато човек е прекалено слаб (а ти СИ) организма му почва да функционира различно.

Моят съвет е да отидеш при специалист нутриционист (експерт по хранене) и да обсъдиш ситуацията с него. Той ще ти състави режим на хранене (и спортуване и живеене) с който плавно да започнеш да качваш.

Успех!

И аз имам периоди когато свалям по 1-2 килограма, но при теб наистина е притеснително. Защо не се обърнеш към специалист? С предишното си тегло мисля, че си била идеално.

А бирената мая, рибеното масло и тем подобни глупости и аз съм ги пила в промишлени количества и нямат абсолютно никакъв ефект! Изобщо не разчитай на такива глупости.

Между другото имаш ли проблеми с кръвното?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Град
    България
    Вземи си "Апитонин" Пия го и съм много доволна.
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Голям фен Аватара на DENKAZ
    Град
    В реалността
    Цитирай Първоначално написано от Hayashi Виж мнението
    А бирената мая, рибеното масло и тем подобни глупости и аз съм ги пила в промишлени количества и нямат абсолютно никакъв ефект! Изобщо не разчитай на такива глупости.
    То само с пиене и без ядене не става, нали знаеш?
    Schhh! Hear the silence...

Извинете за забавения отговор, но нямах възможност. На 21 години съм. Имам доста ниско кръвно, но не ми е проблем цял живот е било такова и се чувствам добре, не ми прилошава редовно.

Не си малка,аз мислех че си на 12-13... ми най-добре да се консултираш с лекар,диетолог,манджолог или квото там се води но както казах намали нервите и се храни редовно.

Там е проблема, че килограмите ми са нормални за 12-13 годишно момиче а отдавна съм минала тази вързаст...

А храниш ли се редовно или ядеш веднъж на 2 дена?

хахаха еееее глупости не ям веднъж на 2 дена поне по 3-4 пъти на ден до засищане. Нямам здравословен проблем ходих на лекар изследванията са ми перфектни..

Е значи акаш много шегувам се Явно просто си здраво но много слабо момиче с много бърз метаболизъм... и все пак мисля че до голяма степен се дължи на нервите,така както ги описваш май имаш проблем с тях

Още един път ще те затапя... правих си и такива изследвания каза се, че метаболизма ми е МНОГО бавен... като на пълничко момиче... тялото ми икономисва дори и ПАК съм с ПОДнормено тегло... вероятно всичко е на нервна почва но не мога да ги кача тези килограми не искам да ги задържам..

Ти си някакво чудо на природата... та връщам се на първоначалната си версия с нервите...хапвай си,не се ядосвай и няма как да не напълнееш поне малко щом всичко ти е напълно наред

наблягай на животински продукти - месо, мляко, яйца, а също така и картофи и ориз, както и плодове и зеленчуци разбира се. По-спокойно ежедневие, спорт, редовно хранене и добър сън и всичко ще е ок.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си