Здравейте! Преди 3-4 месеца се раделихме с едно момче (ходихме около 2 месеца, но за това време много се бяхме привързали) , но се разбрахме наистина да си останем приятели (не само на думи). И бяхме/сме - излизаме, говорим си, споделяме си - като приятели, нищо повече. Някъде 1-2 пъти в месеца (вече не живеем в един град, но всеки път досега, когато се е връщал, сме се виждали) излизаме. Добре, обаче от известно време - месец някъде, започва все по-често да ми пише, в момента даже всеки ден, звъни ми по телефона.. Започна да ми праща целувки, да ме нарича "слънце" отново и т.н. Днес дори стана дума за секс и той ме пита един вид дали имам приятел с привилегии (и друг път ме е подпитвал ) И преди ми е казвал, но вече все по-често колко съм била хубава/сладка и т.н. Накратко - държанието му малко напомня на това, когато още бяхме заедно.. И постоянно говори как искал да ме види - та, скоро сигурно ще се видим. Въпросът е, ако тръгне нещо да прави - да ме целува и знам ли какво Как да го отрежа по такъв начин, че да не е грубо и да си запазим "приятелски" отношения или няма такъв филм.. Вие какво мислите?