- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да я отворя само с пръсти?
Здрасти на всички,момче съм. Имам приятелка която е девствена и иска да я отворя,но с пръсти.Досега не съм го правил,не съм и бил с много девствени момичета.Но щом за нея така ще е по приятно и го иска така-така ще бъде.Но моля дайте някакви съвети..как става,ясно е да е възбудена но да си бутам ли първо пръстчета малко по малко или от раз знам ли и аз, друго си е да си стане както си му е реда,ама на ..момичешки работи.
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
Нещо ме съмнява да си бил някога с девствено момиче.
Иначе, вкарвай 1, после 2 и толкоз, 3 пръста лично на мен са ми неприятни.
И я питай, как й харесва, какво-що, и по някое време ще трябва да й го вкараш, няма начин без това да минеш.
Но гледай да е достатъчно възбудена и спокойна, ако трябва я лижи нещо, етц.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Въобще мислите ли че е възможно да стане само с пръсти,те нямат нито нужната дължина нито ширина
Всеки път когато замълча всъщност питам ''Искаш ли ме до теб?''....но все пак мълча от страх да не те нараня...
таЗ пък от какъв зор иска с пръсти? :3
Само на мен ли дори от 1 пръст ми е гадно, въпреки че не съм девствена? :о
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Ако си мисли, че като и бутнеш 2 пръста, после ще е все едно е правила цял живот секс и няма да я боли е далече от истината.
Мен ми се струва, че нищо няма да се получи - само загуба на време ще е.
Що само с пръсти? Вкарай 1-2 пръстчета, ама давай после с пенис.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Това, лично на мене, ми е толкова неестествено момичето да се отваря с пръсти...Напомня ми на дервишово семе как дядото казва на внука си "Ако не можеш иначе, с пръсти"
Ми така де, пенисът е създаден с цел оставяне на поколение, какво по-естествено от това, да го използват по предназначение?
Как никой не се е сетил да попита как се отваря с език ?
oлеле
ами не знам аз един път на сън отворих една със средния пръст пробвай
"Отварям" е адски отвратителна дума , ти компот ли отваряш ?. А и по въпроса , не .
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-13-2013 на 21:03
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"