моята баба почина преди 9 месеца от рак.Аз много страдах и продължавам да страдам,защото много я обичам и тя беше любимата ми баба.Често ходя на гроба и и нося гербери(бяха и любимите) и плача.Но откакто почина в месеца поне по 3 4 пъти я сънувам,което ме притеснява.Когато още беше жива,тя ми подари нейното златно синджирче заедно с кръстче.Известно време след това тя почина.Малко след това я сънувам жива,как сме у тях и аз я храня,говорим си и т.н.Но на следващият ден синджира се скъса и същата вечер я сънувах умряла в ковчега.Друг странен сън,който сънувах наскоро е как с мама сме в къщи и телефона ми звъни.Когато погледнах видях,че пише името на баба ми и вдигнах.Чух баба ми да казва - Ало,Ало,Ало...точно с нейния глас(тя е починала в този сън).Толкова се уплаших след като се събудих,че не можах да заспя до сутринта.Преди 2 седмици пак я сънувах,как си говорим у тях и тя ми казва-Бабче,аз не съм болна нали,няма да умра нали?? и аз и отговорих -Няма бабе няма ти си здрава и няма да умреш Има още много такива сънища и най-странното е че само аз я сънувам от цялото семейство.Понякога си мисля,че е до мен и ме наблюдава.Много е странно всичко. Аз вярвам по принцип,че ние хората умираме само физически,но душата ни продължава да съществува.Забравих да ви кажа,че тя по принцип всяка сутрин ставаше доста рано и първата и работа беше да пусне радиото.И няколко дена след като почина дядо ми я беше сънувал как тя му казва веднага да стане да пусне радиото и той станал и го пуснал,защото се уплашил.Написах го това,защото искам да видя какво мислите,дали е странно всичко това или не е и защо продължавам да я сънувам