Здравейте ! Предварително се извинявам, ако темата не е за тук, но искам да ви попитам нещо. Как да стана непокист и да не ми пука за нищо?! Проблема ми е, че и от най-малкото нещо ми се насълзяват очите и страдам, тъжна съм и от най-малките неща. Искам да не миЗдравейте ! Предварително се извинявам, ако темата не е за тук, но искам да ви попитам нещо. Как да стана непокист и да не ми пука за нищо?! Проблема ми е, че и от най-малкото нещо ми се насълзяват очите и страдам, тъжна съм и от най-малките неща. Искам да не ми пука, за да не страдам за глупости. Моля дайте ми съвет пука, за да не страдам за глупости. Моля дайте ми съвет
Няма как да станеш напълно непукист - ти си човешко същество, което притежава способности да плаче, съжалява, обича, мрази и така нататък. Което означава да станеш робот, защото няма да ти пука за нищо, дори и за самата теб.
Просто на някои неща не обръщай чак такова голямо внимание и си ги сложи в графа: "Несериозни неща".
Ще станеш след като някой се избъзика с теб за нещо и ще се ядосаш, след това просто ще спреш да се ядосваш и ще спре да ти пука за някои работи, но не за всички. Просто трябва да вървиш напред и ако сгрешиш 2ри път няма да ти пука :Д