Гледам че тази тема е станала няква дълга и си мислех че има нещо интересно в нея, ама единственото което четох накрая бяха мненията на фишера. :Д

Много са ми смешни някви изкорубени тревомани - позъори които се обясняват колко била полезна тревата, а самите те са доказателство за вредата й. :Д

Вместо да се напъвате да го оборите, поне си признайте че сте избрали лесния начин да прибавите цвят в живота си. Трудния е да се реализирате в персонален, професионален, академичен и физически план и да черпите от удовлетворението, което това ще ви даде. Ама да, по-лесно е да отидеш до дилъра и просто да му дадеш пари. Не ви поставям под съмнение избора, не ми пука какво правите, аз самия съм правил подобен избор много пъти, поне си признайте какво ви причинява пушенето или каквато и друга злоупотреба с вещества.

Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
И какво се оказва,че само с тревата и бутилката водка може да им е весело?Айде де не вярвам
Виж, за това не си съвсем прав, някои хора наистина не можем да се забавляваме на социални събития без да употребяваме нещо, в моя случай алкохол. Когато съм в период в който не пия, просто не излизам, защото ако изляза е ужасно.