.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 423

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не, сериозно ме дразните.
    Как може да не уважавате толкова телата си. И не ми излизайте с това, че 'ама то всичко е вредно'. Да, ама цигарите са нещо, от което нямаш нужда, за да живееш. Съвсем реално погледнато. Но да не задълбаваме таЗ тема.

Дразните ме с това, че не искате и нямате желание да се откажете от теЗ боклуци.
    Ти пиеш ли алкохол ? ядеш ли mc donalds и други нездравословни лайна ? и без тях можеш да живееш, просто ти доставят удоволствие както на нас цигарите ... Ние не правим теми да спрете джумерките, така че fuck off

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Jus7Smil3Back Виж мнението
    Ти пиеш ли алкохол ? ядеш ли mc donalds и други нездравословни лайна ? и без тях можеш да живееш, просто ти доставят удоволствие както на нас цигарите ... Ние не правим теми да спрете джумерките, така че fuck off
    Не пия алкохол.
    В макдоналдс съм яла точно два пъти, единия от които заради играчката ^^ Други нездравословни лайна ям, НО поне се опитвам да ги намалявам и ограничавам. Вече не пия и газирано и т.н. Въпроса е там, че се старая да не тровя тялото си излишно, докато някои не се стараете да се откажете от тея боклуци - цигарите.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Banned Мега фен
    facepalm

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си