Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
ами такава е темата, такова ми е държанието бе.. какво не разбираш? Свързани са.
Излез от кофата и тогава ми говори за позьорщина и висша лигня. Влез в секс, влез в любов, влез по другите раздели и ми покажи такива ми мнения.
Аз например мога да ти извадя 10 твои мнения, в които се държиш нападателно към всички, без да са го заслужили. Ама пиля ли ти над главата за това?

КитинкО, ти също можеш да се разровиш из другите раздели, щом ме имаш за детенце. Т.е. щом си приела това за закон, както всички останали, които не виждат по-далеч от носа си и повтарят като машини едно и също, без да си направят труда да се информират повече преди да говорят. Не казвам, че трябва да се интересувате живо от мен и особата ми във форума, а че е глупаво да дъвчете едно и също, само за да си правите вятър на устата.
и в други раздели съм виждала да се държиш така.... казах ти - градивна критика,а това,че ти не я приемаш си е твое решение ... отстрани ти казах как изглежда.. за нападателните мнения - много ясно,то целия форум е такъв и въпреки това и те не са много сериозни,обаче поне не е пълен фалш