- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ!
Fisherman,зле си приятел , очевидно си доста неинформиран по въпроса.За какво се опитваш да се изкажеш компетентно по въпрос ,за който явно си нямаш и представа,простено ти е де, явно ти е доста промито мозъчето.Гледай филма 'The buisness behind getting high' току виш си разбрал нещо.hf
трънки си видяла
ако беше видяла, нямаше просто да си проветряваш устата
влез в 2 теми в другите раздели, в които съм писала и ми извади 3 детинско написани коментара и ще се призная за това, за което ме описваш (дано си достатъчно 'голяма' за да можеш да отсееш тези, в които просто съм се шегувала или иронизирала някого)
Така написано звуча ли ти детски? Или трябва да споменавам еднорози и облачета след всяко изречение, за да се почувстваш (и не само ти) права?
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ShtrudeL при положение,че са го забелязали не един и двама не виждам с какъв акъл спориш
http://www.youtube.com/watch?v=QrPYZ9psVnE
поздрав :3
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Фишърчо,лекар ли си,доктор ли си ,учен ли си,човек който се е интересувал подробно от марихуаната и нейното действие ли си .... или си просто невеж,необразован хейтър нямащ си и на идея за кво говори
ахааааа така било (ок, нека приемем, че е така)
Правя се. И какво? Човек може да се прави на каквото си иска. Ти като искаш гледай само образа ми на 'дете', ама ако го правиш, си вей приказките на някой друг. Можеш да критикуваш градивно (както се изрази вечно черногледата ти колежка) сериозните ми постове/мнения, но да ми се правиш на две и половина за това, на което се правя (ти го твърдиш), е просто смешно и изсмукано от пръстите.
А какво да ти кажа за дарк дейт? (само като го прочетох и ми стана смешно, ще каза защо, но след това осъзнах друго, което също ще кажа)
Ти знаеш ли от кога ми е регистрацията там и коолко пък активна съм била? О, можеш да провериш, ако все още посещаваш тоя мизерен сайт. Та какво викаш?
Сега да обясня това в скобите. Смешно ми стана, защото изтъкваш нещо, което е било преди 2045435 години, но и тъжно, защото е поредното доказателство за това, че си като робот, в който е въведена настройката от преди 2-3 години (не помня от кога съм във форума и от кога 'ме знаеш') - 'Щрудел мисли като дете./Щрудел се прави на дете.' и т.н. Т.Е!.. не можеш да мислиш и да си ПОмислиш, че един човек е способен да се променя с времето. Не, най-вероятно можеш, но както повечето безмозъчни роботи тук, не искаш.
Ако един човек дълго време е имал славата на женкар/убиец/вегетарианец/етц, типично по български (а и не само), винаги ще му натякват какъв е бил и винаги ще си мислят, че още е онова в миналото му. Защото сте тъпи. Извинете. Не знам дали сте. Но виждам, че не искате да мислите с главите си.
Казах ти. (и не само не теб)
Ела в една друга сериозна тема и ми кажи с чиста съвест, че съм я коментирала детински, или съм се правела на някаква си и не съм я приела на сериозно.
4XCOKИ
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
4XCOKИ
Че като си аптекар продавай презервативи и хапчетата на бабите и не се меси там дето нищо не разбираш...кво си мислиш ДРАГИ че си мн навътре с нещата и мн ги чаткаш ли,такива като тебе бол...... ок дай ми доказателство че не лекува,обоснови се.
Последно редактирано от dread88 : 04-14-2013 на 20:00
ок де дай ми доказателство че не лекува,значи всичко стотици лекари и учени лъжат а нашия аптекар знае истината
Стотиците статий от учени и лекари,десетките филми който съм гледал за хора излекували се.... или всички лъжат