- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ!
http://imwicked.wordpress.com/2010/0...0%D1%82%D0%B0/ ей ти още нещо интересно с не лечебна цел
за да те соча с пръст и да ти се смея
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
учените от Харвардския университет, заявиха, че THC потиска растежа на туморите в белодробния рак и значително намалява способността на рака да се разпространява. ” Освен това, THC действа като ракета с топлинно насочване- селективно убива раковите клетки, оставяйки здравите клетки непокътнати. Междувременно, конвенционалната химиотерапия е изключително токсична и вредна за мозъка и организма..... и да те питам ти по умен ли си от учените от Харвардския университе
не виждам кво толкова спорите като мисля че на всички е ясно че тревата в малки количества например 1-2 пъти в месеца може да се каже че е полезна а при големи е вредна (смисъл не кой знае колко вредна но не е и полезна)
Кое й е вредното? Я пак?
Yesterday is history, today is a gift, tomorrow is a mystery..
Всички знаем че при малки количества изостря сетивата и засилва функциите на мозъка,а при големи количества може да има кофти ефект... говорим за продължителна употреба в нормално количества
Ти си се прави аз имам абсолютно право да ти кажа че не ми харесва
НАЧИИИИИ
не беше толкова отдавна
+ мога да кажа 'щрудел вече не мисли като дете и не е отвратително лигава' само ако видя че наистина е така
е, аз не съм забелязала нещо такова гледала съм ти аск-а гледала съм ти постовете и обясненията и дори самия ти начин на изказване е детски и лигав въпреки че самата мисъл е.. мисъл.. и това което искаш да кажеш е сериозно и умно и както там искаш да е
и не знам защо се впрягаш толкова.. това е как ми изглежда на мен а не на теб и всички останали
т.е моето мнение си е мое мнение което по никакъв начин не трябва да те засяга или да има за цел да те промени и т.н
няма какво да идвам в друга сериозна тема че да гледам каква си там
казах ти няма как да се правиш на дете и да се сърдиш че те виждат като такава
ако ще и само в едно изречение да е било
и спирам по тая тема оти се пишат едни и същи работи
хубу бее
Дай ми две-три мои мнения (от сериозни теми), в които се правя на дете и отговарям детински
просто тръпна в очакване да ми натриеш носа като ми ги покажеш
гледала ми аск-а.. от смешки, по-смешки.. Все едно да си болна и да прочетеш в нета как да се излекуваш..
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
аз ако кажа 'абе и аз ти гледах *сайт* и попаднах на снимки на циците ти съвсем случайно http://weheartit.com/entry/51371961/via/cupcakekitty и имам пълното право да ти кажа, че си *обидна думичка за леко момиче*'
4XCOKИ
щото е тъпо Ва
омг
4XCOKИ
Аз не се сърдя, но ок. Ще почакам за коментара ти, в който ще се държиш като дете (всички го правим), за да си направя глобален извод от това.Или хайде.. не като дете, а като нещо различно от това, което си, за да те смятам от това изречение за някаква друга и постоянна такава.
![]()
4XCOKИ
4XCOKИ
я пак, че нещо ти бяга мисълта..
4XCOKИ