Първоначално написано от NaOH АХААХАХАХ 10/10 Кито, като си толкова съвестна, що целия ти тъмблър е пълен с трева трева трева трева и трева? http://cupcakekittyy.tumblr.com/ Китеното щото почти никой не ми знае тъмблр-а и не изглежда все едно се хваля че пуша
Първоначално написано от CupcakeKitty Китеното щото почти никой не ми знае тъмблр-а и не изглежда все едно се хваля че пуша Ти остави това, какво пречи да си съвестен и да пушиш трева не мога да разбера..
Първоначално написано от Jus7Smil3Back Ти остави това, какво пречи да си съвестен и да пушиш трева не мога да разбера.. Не бе той го казва защото съм против това да се хвалиш че пушиш трева ;3
Първоначално написано от CupcakeKitty Не бе той го казва защото съм против това да се хвалиш че пушиш трева ;3 е да то си е мн тъпо, ама понякога е просто споделяне и хората които не пушат веднага почват "ее ти ся хвалиш ли са"
Първоначално написано от Jus7Smil3Back е да то си е мн тъпо, ама понякога е просто споделяне и хората които не пушат веднага почват "ее ти ся хвалиш ли са" деам ппц мисълта му е ок ама аз обясних тей чииииииии
Правила