Цитирай Първоначално написано от Fisherman Виж мнението
9 месеца се готвех за КСК вече съм втора година в гювеча,не е самочуствие,защото това се случи,как искаш по друг начин да ти го опиша,никой не започва да учи от нулата по биология и химия и за 3 месеца да изкара 2 повишителни изпита по химия с пълно 6,една матура по биология с пълно 6 и 2 кандиндат-студентски изпита там вече с 4ки щото работата е дебела там.Все пак изпитите за хуманитарните специалности,като медицина,дентална медицина,фармация са възможно най-сложните и тегави изпити,които съществуват за да станеш студент,така че айде моля нито ме познаваш лек нито знаеш какви са ми възможностите,така че не прибързвай да сочиш с пръст,тоя се хвали и има самочуствие
През цялото време всички четем колко си бил учил и колко си бил умен и кво ли още не,само с това парадираш.Ама истината е че май никой от тука не ти се кефи нещо и така като гледам бая те хранят другите.Имаш самочуствие в повече,дреме ми на кура къф си и кво си учил,един интелигентен човек няма да парадира с това постоянно и да го изтъква нон стоп.Да хвалиш се всички го виждаме,да имаш голямо самочуствие и това всички го виждаме,ако не ми вярваш препрочети си коментарите.Назубрил си нещо и се мислиш за много умен,на 100% съм сигурен че нямаш никакъв житейски опит,самите ти коментари са еднообразни,празни и лишени от какъфто и да е смисъл...