.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 423

Hybrid View

Мега фен Аватара на elito0o0o0
    Град
    Galapagar
    Окей, ти си най-образования тук. Хич не ме интересуват линковете ти честно да ти кажа, щото в интернет пишат всякакви неща.
    Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\

Цитирай Първоначално написано от elito0o0o0 Виж мнението
    Окей, ти си най-образования тук. Хич не ме интересуват линковете ти честно да ти кажа, щото в интернет пишат всякакви неща.
    Боли ма хуя кво та интересува,нито те знам от де са появи да да се месиш,нито ще си прая труда да обеснявам на всеки втори малоумник

Супер фен Аватара на RedArmy
    Цитирай Първоначално написано от dread88 Виж мнението
    Боли ма хуя кво та интересува,нито те знам от де са появи да да се месиш,нито ще си прая труда да обеснявам на всеки втори малоумник
    Верно що се обЕсняваш, само като ти види човек неадекватната физиономия (ако на аватара си ти) и му става ясно що за изтръпнал тревоман си
    Когато фактите говорят и боговете мълчат - доста пъти съм се оказвал в една компания с редовно пушещи чадел и до един са пълни неадекватници с малоумен поглед, неспособни да се впишат в каквато и да е обстановка.
    Пак казвам - редовно употребяващи.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Верно що се обЕсняваш, само като ти види човек неадекватната физиономия (ако на аватара си ти) и му става ясно що за изтръпнал тревоман си
    Когато фактите говорят и боговете мълчат - доста пъти съм се оказвал в една компания с редовно пушещи чадел и до един са пълни неадекватници с малоумен поглед, неспособни да се впишат в каквато и да е обстановка.
    Ела ми го кажи в лицето да ти изкарам зъбите през устата....никой не говори с тебе бе педал

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    В каква обстановка не се вписваме, пич?

Пак казвам, даже няма да познаеш, че употребявам.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си