.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 423

Hybrid View

Мега фен
    "Дълготрайно употребяващите канабис може да се нуждаят от все по – голямо количество за постигане на същия ефект. Наркотикът може да се превърне в център на съществуването им."

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    "Дълготрайно употребяващите канабис може да се нуждаят от все по – голямо количество за постигане на същия ефект. Наркотикът може да се превърне в център на съществуването им."
    За количеството съм съгласен, при мен го има тоя момент.

А център на живота ти става, ако сам го желаеш и позволиш. Просто много от хората почват да пренебрегват важните неща по собствено желание, а после се чудят кой да обвинят, че са си зарязали приоритетите. В нашата компания коза винаги е бил средство за забавление, но не и цел. Масово аверите ми зарязват пушенето за учение, работа, екскурзии, ангажименти към семейството и близките, за други развлечения. Аз покрай сесия много рядко пуша, пък сега като работя, само вечер преди да легна си позволявам. Даже, напук на имиджа на безделници, какъвто имат тревоманите, постоянно си намираме нови хобита и дейности. Езици, изкуства, спорт. Най-накрая пак ще се записвам на фитнес (или кикбокс) и немски.

Това са хората, които си бяха амбицирани отпреди и се занимаваха с най-разнообразни неща, с добро образование, интелигентни, забавни, интересни. Такива си и останаха. Пък тея, които бяха ударили дъното и без тревата, пак са си на дъното и не можеш да проведеш смислен разговор с тях. Тревата им занимава цялото ежедневие, щото преди това не са имали нещо по-смислено.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    За разлика от класическите наркотици, при които с течение на времето дозата, необходима за постигане на един и същи ефект, расте, при марихуаната тя често намалява: пушач, свикнал на 2-3 цигари марихуана на ден, често след 6 до 12 месеца открива, че вече и една му е достатъчна за постигане на същия ефект.

Из Уикипедия

In my experience, ако има трева пуша доста често (не намирам причина да не го правя), ако няма не ме ебе, мога и да не пуша.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си