Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
Пич, имам стаж в няколко бойни изкуства, фитнес и стрийт фитнес. Хората в спорт и здраве все още ме помнят, малко ли съвети съм дал. Пък колкото и да не ходех по състезания, пак съм стигал до медал.

Докато бях в училище си бях отличник и ходех на най-различни олимпиади. Срещал съм се с депутати, имам презентации в градската библиотека, имам статии в местен вестник, все защото са ме оценявали като проспериращ ученик.

Влязох в СУ престижна специалност и докато университетът ми беше приоритет се справях повече от прилично. Съдя по хората, на които съм преподавал и са си взимали изпитите. Успоредно с това учех неща от английската филология, от началните дисциплини на физическите специалности, някои курсове по философия. Не съм бил на върха в унито, но със сигурност съм направил нещо повече за академичното си развитие от бая хора и продължавам да правя. Пък и скоро май ще записвам второ висше.

Преди известно време се и хванах в добра компания по специалността ми. Всички играете игри, вероятно сте чували Gameloft. От 3 годишен исках да се занимавам с разработката на игри и честно казано си се озовах на идеалното място. Без връзки или квото и да било, просто си ми провериха знанията.

Почти всичките ми постижения, или поне тези след гимназията, са били съпроводени с ежедневната употреба на трева. Не знам каква ви е представата за коза, че да си мислите, че е пречка, заместител или показност, но има достатъчно примери, че това не е така.

Не се имам за нещо повече. Просто не се имам и за нещо по-малко като съм пушач.

ПС: В персонален план хората ме харесват, имат ми доверие, обикновено им допада чувството ми за хумор и ми споделят, че съм им приятна компания.
По принцип не говоря конкретно за хора, които консумират умерено. Сега, ежедневна употреба не бих казал че е умереност, но за мен проблема идва когато вместо да правиш това което трябва да правиш (да учиш, работиш, спортуваш), си лежиш напушен и нищо не правиш. Това е момента, в който се превръщаш в социален паразит. Ако си се напушвал вече, а през деня си правел каквото си правел, употребата ти не изключва постиженията ти. Поне след пушене на другия ден не ти е криво, както става с алкохола.

Това което на мен ми прави впечатление е, че повечето тревомани дори като им намекнеш, че това да пушат може да им вреди, ще ти скочат, че е "билка", "дар на природата", лекува рак, спин, глаукома, цирей на задника и като пушат стават безсмъртни, тъй като лекува всичко което имат. Истината обаче е, че можете и без това и че както казах това е лесен начин да си набавите удовлетворение, който в дългосрочен план обаче няма да ви донесе нищо, най-много да ви вземе нещо. Не ви казвам да не употребявате, а просто че можете и без това и ползите, които ви се въртят в главата от пушенето сами сте си ги преувеличили.