1. Къде беше преди 3 часа? - В леглото си доспивах.
2. В кого/какво си влобен/а? - В момиче (логично, нали?).
3. Някога ял/а ли си пастел? - Мисля, че не. xD
4. Има ли нещо розово на разстояние до 3 метра от теб? - Да, два розови молива.
5. Кога отиде до мола за последен път? - Де да знам, има-няма един месец някъде.
6. Носиш ли чорапи в момента? - Не.
7. Имаш ли кола, която да струва повече от 3,000 лв? - И кола нямам, и години нямам, и книжка нямам - пълна излагация. Семейната кола идея нямам колко струва.
8. Кога беше последния път, когато излезе от града? - Миналата седмица.
9. Бил/а ли си на кино в последните 5 дни? - Не.
10. Секси ли си? - Не мисля. xD
11. Кое е последното нещо, което трябваше да изпиеш? - В какъв смисъл? Ако е лекарство - де да знам, иначе последно бих вода...
12. С какво си облечен/а в момента? - Тениска и къси панталонки.
13. Сам/а ли си миеш колата или я водиш на автомивка? - С баща ми я мием редовно.
14. Последната храна, която яде? - Вафла някаква.
15. Къде беше преди една седмица по това време? - Или пред компютъра, или в леглото.
16. Купувал/а ли си дреха през последната седмица? - Не.
17. Кога беше последния път, в който бяга? - Ако е за здраве - преди няколко седмици. Ако е за изпит или надбягване - в часа по физическо в края на учебната година.
18. Какъв беше последния спортен мач, който гледа? - Снощи гледах лека атлетика, ама това брои ли се за 'спортен мач'?
19. Кое е любимото ти животно? - Тигър.
20. Мечтаната ти ваканция? - Дълга ваканция в Токио, ако не - Индия и Хималаите.
21. Последния човек, в чийто дом беше? - Бях в дома на един бивш съученик преди няколко дни.
22. Най-лошото нараняване, което си имал/а? - В първи клас си разбих носа (дълга история...). И до днес ми стоят белезите.
23. Бил/а ли си влюбен/а? - Ми може да се каже.
24. Някой липсва ли ти в момента? - Мне.
25. Последната постановка, която видя в театър? - Не помня името, но не бе скоро - преди 2-3 месеца минимум...
26. Какво е тайното ти оръжие срещу срещуположния пол? - Скоростта ми на говорене и това, че заливам всеки, с който споря, с купове странични факти, докато се оплетат като пиле в кълчища. Но това не се ползва само срещу момичета.
27. Какви са плановете ти за довечера/утре вечер? - Мултиплеър сесия с приятели на различни видеоигри.
28. Последния човек, на който изпрати съобщение или написа коментар във Фейсбук? - Един, дето е същия отаку като мене.
29. Следващото пътуване, на което ще отидеш? - Не съм сигурен, нито запланувал нещо в скоро време.
30. Някога ходил/а ли си на лагер? - Веднъж. Два пъти, ако се брои опита да спим под звездите на екскурзията в пети клас (който беше осуетен от госпожите).
31. Добър/а ученичка ли си/беше? - Отличник от първи клас до сега - егати нърда съм.
32. Какво искаш да знаеш за бъдещето? - Какъв ще стана и за коя ще се оженя.
33. Носиш ли някакъв парфюм или дезодорант? - Пръскам се с някакъв, ама нито му знам името, нито марката.
34. Имаш ли час за доктор през тази година? - През септември ще ходя на профилактика при зъболекар, също така за ваксинация при личната лекарка, иначе друго не.
35. Къде е най-добрия/добрата ти приятел/ка? - Вкъщи, предполагам.
36. Как е най-добрия/добрата ти приятел/ка? - Надявам се добре.
37. Имаш ли тен? - След морето имах някакъв, ама вече взе да избелява.
38. Какво слушаш/чуваш в момента? - Цъкането на клавишите и лая на съседското куче.
39. Колекционираш ли нещо? - Колекционирал съм доста неща, но основните ми колекции, които попълвам и до днес, са такава с туристически картички и магнити от забележителности.
40. Кой е най-големия клюкар, който познаваш? - Двама-трима от класа ми се борят за титлата...
41. Последния път, когато полицията те спря? - Няма такъв път, пък и не съм шофьорът.
42. Някога пил/а ли си газирана вода/кола от сламка? - Да.
43. Какво е последното ти съобщение? - Ако става дума за съобщение във форума, писах някъде из "Фън, фън и пак фън", но не съм сигурен в коя тема.
44. Обичаш ли лют сос? - Не, даже въобще.
45. Последния път, когато се изкъпа? - Преди ден.
46. Имаш ли дрехи, на които им трябва пералня? - Точно в момента - не.
47. Какъв е произхода ти? - Български, от югозападна България.
48. Ти най-добър/добра приятел/ка ли си на някого? - Дам.
49. Богат/а ли си? - Не може да се каже.
50. Какво правеше снощи в 00ч.? - Рових из Creepypasta форумите (и зяпах Big Bang Theory).