Цитирай Първоначално написано от MarkKnight Виж мнението
Далече от очите...далече от сърцето
Айде, бе. От личен опит ли говориш? Защото аз лично да, и твърдя, че това са пълни глупости.

Иначе това дали има смисъл или не трябва сама за себе си да го решиш. Каква точно роля има той в живота ти? Колко ти е ценен? Какво ти дава? Отговаряш си на подобни въпроси и решаваш. Когато някой ти е ценен, си струва да се бориш.
Аз мисля, че има вероятност твърде много да се вглъбяваш в това, че не се виждате често (въпреки че за мен 2 пъти седмично си е напълно в реда на нещата и въобще не ми изглежда като дистанционна връзка. ако живеехте в един и същи град, пак нямаше да можете да се виждате всеки ден) и това да ти пречи да се отдадеш на чувствата си и да си изживееш нещата. Когато мрънкаш, създаваш напрежение и у теб, и у него.
Ако установиш, че си струва да се бориш, и продължиш връзката си от разстояние, се опитай да разграничиш времето, в което се виждате от времето, в което не сте заедно. И когато не сте заедно, не фокусирай вниманието си върху това, че го няма, а върху други неща - учене, спорт, социален живот.

Иначе ти в София, той във Варна има как да стане. Варианти винаги можеш да намериш, стига да искаш. Самото разстояние не е пречка, това как го възприемаш, обаче, може да бъде.