много е относително това 'каране на сила'..
Аз може и 'на сила' да правя нещо, но пак да ми харесва..
Много е важно отношението, жестовете дори, езика на тялото по време на ..самия акт (какъвто и да е).. Възбуждащо е например някой да е супер груб с теб и в същото време да те гали нежно и да те целува, да те докосва..

Едно и също действие, представено по два или повече различни начина, може да се окаже ужасно отвращаващо и ужасно възбуждащо..
Например не обичам директността в секса. Т.е. когато е постоянна. Сигурно ще се изкефя ако веднъж в месеца ми кажат 'ще ти го набия между краката', но не и ако е всекидневно.
Ние сме жени -> нежен пол -> нежен.
И макар и да обичаме грубостите в секса, понякога дори просташкото/мръснишко отношение и 'унижението', имаме нужда и от близост и.. да усетим, че човека, който в случая иска да ни го вкара отзад, всъщност (през нашите очи) иска да опитаме нещо, което му се върти в главата и нещо, което ще ни представи по достатъчно убедителен, т.е. начин, по който ще ни покаже, че първо сме същества за които му пука какво мислят и какво им харесва, а не жени, на които това им е задължението..

Аз съм ужасно сензитивно ужасен човек.. нещо като тъч скрийн на скапан, евтин телефон.. пипнеш го не както трябва и се счупи..
..та така и със секса и всичко в него.

Авторе, ако аз съм ти приятелка и ти прочета темата, не само анален няма да видиш, ами и никакъв друг за дълго време. И не 'за да те накажа', а защото ще ми стане обидно и няма да имам желание за каквато и да е близост с теб.
Пак казвам, че под 'близост' може да се разбира както и нежна прегръдка, така и грубо чукане..