.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Не свършвам

Здравейте, момиче на 17 години съм и от 1 година и 3 месеца правя секс. Имам един проблем , за този период съм била с две момчета и никога докато съм правила секс не съм свършвала, първоначално мислех , че е заради приятеля ми,но след това със следващия ми приятел пак беше същото. Знам ,че при жените по принцип е по-трудно свършването,но нормално ли е на мен да не ми се случва и има ли някакъв начин да се стимулирам ,за да свърша. Отпускам се максимално и не мисля за нищо,но пак не успявам да свърша.Ще се радвам ако споделите съвета си и дали на вас ви се случва.
    I want to be strong but sometimes I`m not sure...

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Нормално е в началото да ти е трудно. Но пък година и няколко месеца... Експериментирай в секса, виж какво ти доставя най - голямо удоволствие. Говори с приятеля си и му кажи кое ти харесва. Секса е за двама, ако само единия си гледа кефа няма да се получи.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Помагай си сама, докато правите секс.

кажи на приятеля си да ти удари един език

споко,. мно рядко стаа, ма кат стани е мно сладко ,. :Р ,.. )

Цитирай Първоначално написано от moimoimoi Виж мнението
    кажи на приятеля си да ти удари един език
    можее !

Мега фен Аватара на machoka
    Не мислиш за нищо, ОСВЕН за тва дали и кога ще свършиш. Абе прави си секса, раздавай се на макс, бъди малко мръсница и 'то' само ще си дойде. Имам чувство, че ти се е превърнало във фикс идея, като самия този факт ще те лиши от какъвто и да е е оргазъм. Освен тва как очакваш на 16 да умееш да свършваш и т.н.. то не става в началото. Практикувай си, кефи се, винаги се пази и така, то ше си дойде като стане време)

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Уж не мислиш за нищо, а ми се струва, че мислиш дали ще свършиш и защо не свършваш.
    Не мисли за абсолютно нищо!

добре , а възможно ли е да свършвам и да не разбирам или ддз чудим се с приятеля ми на него му е тъпо и си мисли ,че не ми харесва секса с него... Кажете ми какво е чувството, задължително ли е да отделям течности както при мъжете ...

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Мастурбирай. Ако сама не се "научиш" да свършваш няма как да го очакваш от приятеля си.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Свършването по принцип е трудно. Но както бяха написали по - горе трябва да се гледа кефа и на двамата.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от peti123 Виж мнението
    добре , а възможно ли е да свършвам и да не разбирам или ддз чудим се с приятеля ми на него му е тъпо и си мисли ,че не ми харесва секса с него... Кажете ми какво е чувството, задължително ли е да отделям течности както при мъжете ...
    не е задължително ама повярвай ми ще усетиш като свършиш или си като '' малко бременна'' такъв филм няма.. просто спри да мислиш за това '' трябва да свърша'' спри да мислиш за всичко,пробвайте нови неща и ще стане... само аз ли мисля,че понякога трябва доста повече от 1 година секс,за да свършиш ?

обяснете повече какво се усеща?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си