.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Да го направя ли? ? ?

Сигорно ще имам правописни грешки но не им обръщайте внимание;с

Така от много време мисля да го направя с едно момче защото съм девствена и ми се иска да го направя само и само колкото да не съм девствена нито го обичам просто малко го харесвам но .... абеее харесвам го ;д Но се колебая много защото е ТУРЧИН! но наистина ми харесва мн ме дразни факта че го харесвам ! И той мн ме харесва и се чудя според вас да го направя ли с него колкото да не съм девствена или да не го правя понеже е турчин.... оффф
    Последно редактирано от ahzashtoli : 04-13-2013 на 18:07

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Направи го когато си готова и го искаш. Най - тъпото оправдание е всички около мен са правили само аз съм девствена дай да се ебем. И какво ще постигнеш? Нищо.

Време има за всичко, не прибързвай за да не съжаляваш после. Мисли с твоята глава остави ги другите.

Мега фен Аватара на tori
    Не го прави не защото е турчин, а защото не ти се иска. Ако ти се прави секс с него, направи го, но не защото ей така, да не си девствена. Имаш тъпа логика.

Мега фен
    Ебати,жалкото е,че сигурно си на 13-14 години.

не съм на 14 пфф просто искам мнение кое му е жалкото

Значи си на има няма 11/12 хаха ? Жалко е защото питаш из сай товете дали да му пуснеш ..Нищо не ти пречи че е турчин,ако ти пречи за какво си се хванала с него ? Щом е чист човек,има си хигиена и всичко няма страшно,но просто ти не си готова.Да правиш секс само за да не си девствена пък е толкова тъпо нещо,я се стягай хлапе.

ако го направя с него ако разберат моите фр сигорно ще ме убият ;х затова питам за съвет от други хора , харесвам го и го искам... но от една страна като се сетя че е турчин и че ще се похвали на приятелите си .... каза ми че няма но аз не му вярвам ... оф незнам просто питам за съвет

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Дай му да те оправи в дупето, на него ще му хареса, а ти ще си останеш момиче.

ти върви на доктор _|_

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    но се колебая много защото е ТУРЧИН!
    БАХАХХАХАХХАА, you made my day !

Колкото до въпроса ти - Както се пее в една песен - "ади нидьеей..."
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Не го прави ,. !

Супер фен
    Недей.

на 17 години съм за това се чудя...

Повече от фен Аватара на sexy15
    СМЪРТ ЗА РЯЗАНИТЕ ! Абе тези боклуци са ебали родата ти преди 500 години.. Ти намери на кой да пуснеш, мама ви деба простите момичета. Гледам ги ония ден 3 КРАСИВИ българки вървят с 3 мангала и им се натискат.. Абе курви мръсни, умрете и Вие заедно с турците и циганите. Аре смърт, да ви бъде тегаво цял живот, лайна. Нахраних ли Ви ?

EDIT: Първото нещо което ще направи е да се похвали на циганските му приятели, че те е ебал, от там разбират и твоите приятели и ставаш за смях. Аз пък ако имам такава приятелка която е пуснала на турчин ще я плювна в лицето и няма да я погледна повече.

Град
    Бургадидас !
    Ама к'во значение има на колко си, ве ? Леле, уникало бавно парче. Да се наеба ли с тоя щото съм девствена или с някой друг, щото първия е турчин. Алооооо, фтобуса, фтогарата... де фтива ?!?! Мега дроб ;х

Едит - тоз над мен, и той напра'о не издържа, хахаха. Я са гръмни е, расист К'ви рао'ти, лек... не мога xDDD !
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-13-2013 на 18:56
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Цитирай Първоначално написано от ahzashtoli Виж мнението
    на 17 години съм за това се чудя...
    Ми то на 17 половината ти живот минал, за къде ще се пазиш, още днес му се обаждай и определяйте среща.
    Къде бля последните 4-5 години, та не го направи

Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Ми то на 17 половината ти живот минал, за къде ще се пазиш, още днес му се обаждай и определяйте среща.
    Къде бля последните 4-5 години, та не го направи
    Да бре, сега е модерно още по на 12,13 години да се клецат. Има и друг вариант, явно си твърде грозна и се притесняваш да не си останеш девствена цял живот ? Даже си мисля, че точно това е причината да му пуснеш..

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от sexy15 Виж мнението
    СМЪРТ ЗА РЯЗАНИТЕ ! Абе тези боклуци са ебали родата ти преди 500 години.. Ти намери на кой да пуснеш, мама ви деба простите момичета. Гледам ги ония ден 3 КРАСИВИ българки вървят с 3 мангала и им се натискат.. Абе курви мръсни, умрете и Вие заедно с турците и циганите. Аре смърт, да ви бъде тегаво цял живот, лайна. Нахраних ли Ви ?
    Това точно не би трябвало да е мотив, защото трябва да гледаш човека, не расата. Това, че са измъчвали българите, е кофти, но тези точно турци не са виновни с нищо за това какво е било преди 5 века. Все едно прадядо ти да е убил човек и тебе да те заобикалям заради това и да минавам на другия тротоар. Или да те мразя за чужди грешки. Тъпа логика вадиш.

Град
    Бургадидас !
    Те тука 90% от хората са с логики от този тип, изненадваш ли се ? xDD хааааааа...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Те тука 90% от хората са с логики от този тип, изненадваш ли се ? xDD хааааааа...
    Абе не ама ме дразни, щото грам мисъл не се вкарва.

Град
    Бургадидас !
    Ем, да е. То т'ва е новата мода. Колкото си по-тъп/необразован/немислещ, толкова по-вървежен си .

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Щом питаш, значи не искаш.
    Когато се почувстваш готова - тогава.
    Това да го направиш, за да следваш "модата" е глупаво.

Вие сте същите малоумници, ако дядо ми е убил човек и е бил боклук, значи и аз ще съм боклук.. Сега турците нямат никаква вина?! ХАХАХАХА Кой ограбва БЪЛГАРИЯ вече 23 години? Циганите и турците взимат помощи и не работят, по цял ден си крепят мъдете, а Вие работите по 9 часа на ден и ми взимате по 450лв. Няма проблем , щом Ви харесва така, значи никой не е виновен, плащайте си данъците и ги хранете Те защо да плащат ток и вода като Вие нямате нищо против да си хванат от вас? Айде малко по - сериозно!

Град
    Бургадидас !
    ХХАХахаххахахахахах, ей т'ва е логиката, щом дядо ти е крадец и убиец => и ти си такъв МанЯк, млъкни !

Иначе си прав за циганите и всичките им помощи, ама не са виновни те. Щото и ти да видиш далаверката в нещо и ти ще искаш да оближеш пръстите. Виновни са тия които позволяват тия цигани и т.н. да ги взимат тия помощи. И същите тези (политиците), са тези които крадат и разграбват България, не циганина дето взима 150 лева помощ. Ама тоя разговор няма място, нито в тая тема, нито в тоя раздел.
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-13-2013 на 19:26

Цитирай Първоначално написано от sexy15 Виж мнението
    Да бре, сега е модерно още по на 12,13 години да се клецат. Има и друг вариант, явно си твърде грозна и се притесняваш да не си останеш девствена цял живот ? Даже си мисля, че точно това е причината да му пуснеш..
    Не, имам цици имам гъз ;д имам и акъл но наистина го харесвам и ме спира точно това че е турчин Пък и всичките ми фр ми казват че не ми ходи и че мога да си намеря мн по хубав .... но аз го харесвам и ..... незнаммм

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си