- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли? ? ?
Сигорно ще имам правописни грешки но не им обръщайте внимание;с
Така от много време мисля да го направя с едно момче защото съм девствена и ми се иска да го направя само и само колкото да не съм девствена нито го обичам просто малко го харесвам но .... абеее харесвам го ;д Но се колебая много защото е ТУРЧИН!но наистина ми харесва мн ме дразни факта че го харесвам ! И той мн ме харесва и се чудя според вас да го направя ли с него колкото да не съм девствена или да не го правя понеже е турчин....
оффф
![]()
Последно редактирано от ahzashtoli : 04-13-2013 на 18:07
Направи го когато си готова и го искаш. Най - тъпото оправдание е всички около мен са правили само аз съм девствена дай да се ебем. И какво ще постигнеш? Нищо.
Време има за всичко, не прибързвай за да не съжаляваш после. Мисли с твоята глава остави ги другите.
Не го прави не защото е турчин, а защото не ти се иска. Ако ти се прави секс с него, направи го, но не защото ей така, да не си девствена. Имаш тъпа логика.
Ебати,жалкото е,че сигурно си на 13-14 години.
не съм на 14 пфф просто искам мнение кое му е жалкото
Значи си на има няма 11/12 хаха ? Жалко е защото питаш из сай товете дали да му пуснеш ..Нищо не ти пречи че е турчин,ако ти пречи за какво си се хванала с него ? Щом е чист човек,има си хигиена и всичко няма страшно,но просто ти не си готова.Да правиш секс само за да не си девствена пък е толкова тъпо нещо,я се стягай хлапе.
ако го направя с него ако разберат моите фр сигорно ще ме убият ;х затова питам за съвет от други хора , харесвам го и го искам... но от една страна като се сетя че е турчин и че ще се похвали на приятелите си .... каза ми че няма но аз не му вярвам ... оф незнам просто питам за съвет
Дай му да те оправи в дупето, на него ще му хареса, а ти ще си останеш момиче.
ти върви на доктор _|_
БАХАХХАХАХХАА, you made my day !но се колебая много защото е ТУРЧИН!
Колкото до въпроса ти - Както се пее в една песен - "ади нидьеей..."
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Недей.
на 17 години съм за това се чудя...
СМЪРТ ЗА РЯЗАНИТЕ ! Абе тези боклуци са ебали родата ти преди 500 години.. Ти намери на кой да пуснеш, мама ви деба простите момичета. Гледам ги ония ден 3 КРАСИВИ българки вървят с 3 мангала и им се натискат.. Абе курви мръсни, умрете и Вие заедно с турците и циганите. Аре смърт, да ви бъде тегаво цял живот, лайна. Нахраних ли Ви ?
EDIT: Първото нещо което ще направи е да се похвали на циганските му приятели, че те е ебал, от там разбират и твоите приятели и ставаш за смях. Аз пък ако имам такава приятелка която е пуснала на турчин ще я плювна в лицето и няма да я погледна повече.![]()
Ама к'во значение има на колко си, ве ? Леле, уникало бавно парче. Да се наеба ли с тоя щото съм девствена или с някой друг, щото първия е турчин. Алооооо, фтобуса, фтогарата... де фтива ?!?! Мега дроб ;х
Едит - тоз над мен, и той напра'о не издържа, хахаха. Я са гръмни е, расистК'ви рао'ти, лек... не мога xDDD !
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-13-2013 на 18:56
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Това точно не би трябвало да е мотив, защото трябва да гледаш човека, не расата. Това, че са измъчвали българите, е кофти, но тези точно турци не са виновни с нищо за това какво е било преди 5 века. Все едно прадядо ти да е убил човек и тебе да те заобикалям заради това и да минавам на другия тротоар. Или да те мразя за чужди грешки. Тъпа логика вадиш.
Те тука 90% от хората са с логики от този тип, изненадваш ли се ? xDD хааааааа...
Ем, да е. То т'ва е новата мода. Колкото си по-тъп/необразован/немислещ, толкова по-вървежен си.
Щом питаш, значи не искаш.
Когато се почувстваш готова - тогава.
Това да го направиш, за да следваш "модата" е глупаво.
Вие сте същите малоумници, ако дядо ми е убил човек и е бил боклук, значи и аз ще съм боклук.. Сега турците нямат никаква вина?! ХАХАХАХА Кой ограбва БЪЛГАРИЯ вече 23 години? Циганите и турците взимат помощи и не работят, по цял ден си крепят мъдете, а Вие работите по 9 часа на ден и ми взимате по 450лв. Няма проблем , щом Ви харесва така, значи никой не е виновен, плащайте си данъците и ги хранетеТе защо да плащат ток и вода като Вие нямате нищо против да си хванат от вас? Айде малко по - сериозно!
ХХАХахаххахахахахах, ей т'ва е логиката, щом дядо ти е крадец и убиец => и ти си такъвМанЯк, млъкни !
Иначе си прав за циганите и всичките им помощи, ама не са виновни те. Щото и ти да видиш далаверката в нещо и ти ще искаш да оближеш пръстите. Виновни са тия които позволяват тия цигани и т.н. да ги взимат тия помощи. И същите тези (политиците), са тези които крадат и разграбват България, не циганина дето взима 150 лева помощ. Ама тоя разговор няма място, нито в тая тема, нито в тоя раздел.
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-13-2013 на 19:26