.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 99

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от ahzashtoli Виж мнението
    хаха не ме е ебал отзад нито отпред смешникооо... вари си гледай анимацииките там и са спасявай смешник!
    !
    Моето момиченце като нищо може да съм ти баща. Винаги съм мразил пикли който правят сефтето с турци/ цигани. СРАМ И ПОЗОР!!!

Голям фен Аватара на Slobbery
    Повечето турци имат мания за собственост,от край време за тях е "гордост" да спят с българка...Най-добрата ми приятелка в момента ходи с турчин,от който не може да се оттърве от край време,доста пъти са късали ,но той си и казва "Ти си моя,ходи се забивай с който искаш,после ще ги смачкам"или нещо от този род...Та недей .

~

Цитирай Първоначално написано от Slobbery Виж мнението
    Повечето турци имат мания за собственост,от край време за тях е "гордост" да спят с българка...Най-добрата ми приятелка в момента ходи с турчин,от който не може да се оттърве от край време,доста пъти са късали ,но той си и казва "Ти си моя,ходи се забивай с който искаш,после ще ги смачкам"или нещо от този род...Та недей .
    Мда има нещо такова не ме оставяше на мира....

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    "Ти си моя,ходи се забивай с който искаш,после ще ги смачкам"или нещо от този род...
    Това не е чувство за собственост , това е истински мъж . Моята приятелка ако ходи да се зарибява с хората и аз бих ги смачкал....

Цитирай Първоначално написано от Eskapel4o Виж мнението
    Това не е чувство за собственост , това е истински мъж . Моята приятелка ако ходи да се зарибява с хората и аз бих ги смачкал....
    дано никога не си хванеш приятелка

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Цитирай Първоначално написано от nqmaznacheniee Виж мнението
    дано никога не си хванеш приятелка
    Ако някой сополанко закача приятелката ти ще стоиш вдървен и ще гледаш ли ?

Ако някой сополанко закача приятелката ти ще стоиш вдървен и ще гледаш ли ?
    Естествено, че не, но ако тя ходи да се навира при него ? Ще тръгнеш да се излагаш, като се занимаваш и с двамата или просто ще и теглиш майните ?

И кое му е мъжкото да се държиш с нея, като с предмет

Голям фен Аватара на Slobbery
    Забравих да спомена ,че и нея си я потупва системно...редовно е посинена,я ръка,я устна...

~

Супер фен
    Град
    България
    Те повечето мъже са така?Познавам 37484827484723472342347238472348324723483274834723 7483472348234723 българи,които бият други момчета само защото са писали на приятелката им?
    по темата:това,че е турчин не трябва да те спира.Ако искаш да го правиш,правиш ако не-не.Но щом си на 17,направи го.
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Окей, ти знаеш всичко, права си, съгласявам се.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Хайде стига с тези тролове де.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Повече от фен Аватара на sexy15
    Акъла няма да Ви дойде, ей ...

Мега фен Аватара на Rabalka
    Сигорно ще имам правописни грешки но не им обръщайте внимание;с

Така от много време мисля да го направя с едно момче защото съм девствена и ми се иска да го направя само и само колкото да не съм девствена нито го обичам просто малко го харесвам но .... абеее харесвам го ;д Но се колебая много защото е ТУРЧИН! но наистина ми харесва мн ме дразни факта че го харесвам ! И той мн ме харесва и се чудя според вас да го направя ли с него колкото да не съм девствена или да не го правя понеже е турчин.... оффф
    А защо не му правиш свирки за начало...?Поне ще си сигурна искаш ли го.

Повече от фен Аватара на sexy15
    Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Ш алооо курвата която е лапала 13 кура, ти нямаш право да пишеш тук !

Цитирай Първоначално написано от sexy15 Виж мнението
    Ш алооо курвата която е лапала 13 кура, ти нямаш право да пишеш тук !
    Ех мама му , чаках тя да пише за свирки , просто няма как .
    Иначе , не му пускай че после лошо .
    Последно редактирано от iShomby : 04-14-2013 на 15:22

Цитирай Първоначално написано от iShomby Виж мнението
    Ех мама му , чаках тя да пише за свирки , просто няма как .
    Иначе , не му пускай че после лошо .
    в какъв смисъл по лошо?

в какъв смисъл по лошо?
    Ми ти сама каза че не искаш приятелите ти да знаят за това , ето ти една причина .
    Гаранция ти давам че и ваще ако разберът че си била с турчин , пак лошо .
    Ся като гледам "бляяяяк не искам да прая свирки (пюк)" , това бляяяяк и пюк си казва че нямаш 17 , а по-скоро си от рода на 14-15 , и си малка за такива работи , не сушаи рибалката , тя .. просто нямам думи за нея .
    Чакай си там за подходящия човек , а не само за някакъв там дето ще го вкара изкара и няма да те търси повече . И КАКВО толкова като не си го правила , нее нещо лошо все пак .

бляяяяк не искам да прая свирки (пюк)

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    бляяяяк не искам да прая свирки (пюк)
    Да ти кажа, не мисля, че ти е време за секс .. Това, че си на 17 не те прави твърде остаряла и не означава, че обезателно трябва скоро да те дефлорират, да не ти увехне цветенцето случайно.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    тая пък с нейните свирки
    бтв по-добре си сядай на задните части и не прави нищо

Повече от фен Аватара на Hidayet
    И СВИРКАДЖИЙКАТА на форума се обади която има много богат опит за 14-те си години жалък живот.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Туй па и то с тия свирки на всеки пост. Ти имаш ли друго решение за.. к'вото и да е, освен свирки, рофл ? Я, бягай да си пшеш домашните и не давай по много акъли.

едит - написах го преди да видя, че и вие я гаврите за т'ва със свирките
    Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-15-2013 на 00:17
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

така, не си определила Турчин като Турчин найстина роден там и дошъл тук или просто Българин с Турско име.
    Аз съм роден в България, и съм БЪЛГАРИН, мойте роднини в миналото са имали общо с Турция както и сега повечето. но мен тва не ме бърка. БЪЛГАРИН съм със Турско име и повярвай че има доста по-прости и не образовани момчета на моята възраст който УЖ СЕ ВОДЯТ БЪЛГАРИ и са против турците и викат резаци и т.н.
    На моята възраст си 17 години, достатъчно си умна и имаш акъл да решиш какво да правиш а не да ти дават савети за такава простотия. Както виждаш, всеки с своето мнение.
    Айде стегни се малко и не пиши такива простотии а взимай сама решение, точно по този въпрос ние не сме НИКОЙ да ти казваме кво да правиш, ако ти се ебе , давай ... ако се колебаеш, нека твойте приятелки да се праскат и пу*ката да им стане кат некакъв буфер, а ти просто се пази и когато си готова !
    Peaz

Супер фен
    Град
    България
    Да му е*а майката.На 14,си забога?Отивай си играеш с кукли,не с пишки..
    "Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн

Според мене не те притеснява тва, че е турчин, а по-скоро това как изглежда отстрани да бъдеш с турчин.
    И щото хем ти се иска да си с него, хем те е страх как ше бъде прието, и не знаеш накъде да тръгнеш.

Един ден ше се омъжиш за някакъв стереотип само щото чрез него ше получаваш признание.
    И няма и да знаеш, че не си щастлива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си