- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли? ? ?
Повечето турци имат мания за собственост,от край време за тях е "гордост" да спят с българка...Най-добрата ми приятелка в момента ходи с турчин,от който не може да се оттърве от край време,доста пъти са късали ,но той си и казва "Ти си моя,ходи се забивай с който искаш,после ще ги смачкам"или нещо от този род...Та недей .![]()
~
Те повечето мъже са така?Познавам 37484827484723472342347238472348324723483274834723 7483472348234723 българи,които бият други момчета само защото са писали на приятелката им?
по темата:това,че е турчин не трябва да те спира.Ако искаш да го правиш,правиш ако не-не.Но щом си на 17,направи го.
"Две неща са безкрайни-Вселената и човешката глупост,но за първото не съм сигурен"-Алберт Айнщайн
Окей, ти знаеш всичко, права си, съгласявам се.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Хайде стига с тези тролове де.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Ми ти сама каза че не искаш приятелите ти да знаят за това , ето ти една причина .
Гаранция ти давам че и ваще ако разберът че си била с турчин , пак лошо .
Ся като гледам "бляяяяк не искам да прая свирки (пюк)" , това бляяяяк и пюк си казва че нямаш 17 , а по-скоро си от рода на 14-15 , и си малка за такива работи , не сушаи рибалката , тя .. просто нямам думи за нея .
Чакай си там за подходящия човек , а не само за някакъв там дето ще го вкара изкара и няма да те търси повече . И КАКВО толкова като не си го правила , нее нещо лошо все пак .
Последно редактирано от IseeDEADbodies : 04-15-2013 на 00:17
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
така, не си определила Турчин като Турчин найстина роден там и дошъл тук или просто Българин с Турско име.
Аз съм роден в България, и съм БЪЛГАРИН, мойте роднини в миналото са имали общо с Турция както и сега повечето. но мен тва не ме бърка. БЪЛГАРИН съм със Турско име и повярвай че има доста по-прости и не образовани момчета на моята възраст който УЖ СЕ ВОДЯТ БЪЛГАРИ и са против турците и викат резаци и т.н.
На моята възраст си 17 години, достатъчно си умна и имаш акъл да решиш какво да правиш а не да ти дават савети за такава простотия. Както виждаш, всеки с своето мнение.
Айде стегни се малко и не пиши такива простотии а взимай сама решение, точно по този въпрос ние не сме НИКОЙ да ти казваме кво да правиш, ако ти се ебе , давай ... ако се колебаеш, нека твойте приятелки да се праскат и пу*ката да им стане кат некакъв буфер, а ти просто се пази и когато си готова !![]()
Peaz
Според мене не те притеснява тва, че е турчин, а по-скоро това как изглежда отстрани да бъдеш с турчин.
И щото хем ти се иска да си с него, хем те е страх как ше бъде прието, и не знаеш накъде да тръгнеш.
Един ден ше се омъжиш за някакъв стереотип само щото чрез него ше получаваш признание.
И няма и да знаеш, че не си щастлива.