- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли? ? ?
Сигорно ще имам правописни грешки но не им обръщайте внимание;с
Така от много време мисля да го направя с едно момче защото съм девствена и ми се иска да го направя само и само колкото да не съм девствена нито го обичам просто малко го харесвам но .... абеее харесвам го ;д Но се колебая много защото е ТУРЧИН!но наистина ми харесва мн ме дразни факта че го харесвам ! И той мн ме харесва и се чудя според вас да го направя ли с него колкото да не съм девствена или да не го правя понеже е турчин....
оффф
![]()
Последно редактирано от ahzashtoli : 04-13-2013 на 19:07
Направи го когато си готова и го искаш. Най - тъпото оправдание е всички около мен са правили само аз съм девствена дай да се ебем. И какво ще постигнеш? Нищо.
Време има за всичко, не прибързвай за да не съжаляваш после. Мисли с твоята глава остави ги другите.
Не го прави не защото е турчин, а защото не ти се иска. Ако ти се прави секс с него, направи го, но не защото ей така, да не си девствена. Имаш тъпа логика.
Ебати,жалкото е,че сигурно си на 13-14 години.
не съм на 14 пфф просто искам мнение кое му е жалкото
Значи си на има няма 11/12 хаха ? Жалко е защото питаш из сай товете дали да му пуснеш ..Нищо не ти пречи че е турчин,ако ти пречи за какво си се хванала с него ? Щом е чист човек,има си хигиена и всичко няма страшно,но просто ти не си готова.Да правиш секс само за да не си девствена пък е толкова тъпо нещо,я се стягай хлапе.
ако го направя с него ако разберат моите фр сигорно ще ме убият ;х затова питам за съвет от други хора , харесвам го и го искам... но от една страна като се сетя че е турчин и че ще се похвали на приятелите си .... каза ми че няма но аз не му вярвам ... оф незнам просто питам за съвет
Дай му да те оправи в дупето, на него ще му хареса, а ти ще си останеш момиче.
ти върви на доктор _|_
БАХАХХАХАХХАА, you made my day !но се колебая много защото е ТУРЧИН!
Колкото до въпроса ти - Както се пее в една песен - "ади нидьеей..."
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Недей.
на 17 години съм за това се чудя...
Това трябва да си е лично твое решение,което не се влияе от другите.Сама си решаваш дали да го правиш или не.
Ако питаш хора от форум ддали да го направиш или не очевидно е, че не си готова ! Не разбирам защо не искаш да си девствена да не би да те е срам (рофл)
Вярвай в мечтите си !
СМЪРТ ЗА РЯЗАНИТЕ ! Абе тези боклуци са ебали родата ти преди 500 години.. Ти намери на кой да пуснеш, мама ви деба простите момичета. Гледам ги ония ден 3 КРАСИВИ българки вървят с 3 мангала и им се натискат.. Абе курви мръсни, умрете и Вие заедно с турците и циганите. Аре смърт, да ви бъде тегаво цял живот, лайна. Нахраних ли Ви ?
EDIT: Първото нещо което ще направи е да се похвали на циганските му приятели, че те е ебал, от там разбират и твоите приятели и ставаш за смях. Аз пък ако имам такава приятелка която е пуснала на турчин ще я плювна в лицето и няма да я погледна повече.![]()
Това точно не би трябвало да е мотив, защото трябва да гледаш човека, не расата. Това, че са измъчвали българите, е кофти, но тези точно турци не са виновни с нищо за това какво е било преди 5 века. Все едно прадядо ти да е убил човек и тебе да те заобикалям заради това и да минавам на другия тротоар. Или да те мразя за чужди грешки. Тъпа логика вадиш.