.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 99

Hybrid View

Повече от фен Аватара на sexy15
    Вие сте същите малоумници, ако дядо ми е убил човек и е бил боклук, значи и аз ще съм боклук.. Сега турците нямат никаква вина?! ХАХАХАХА Кой ограбва БЪЛГАРИЯ вече 23 години? Циганите и турците взимат помощи и не работят, по цял ден си крепят мъдете, а Вие работите по 9 часа на ден и ми взимате по 450лв. Няма проблем , щом Ви харесва така, значи никой не е виновен, плащайте си данъците и ги хранете Те защо да плащат ток и вода като Вие нямате нищо против да си хванат от вас? Айде малко по - сериозно!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexy15 Виж мнението
    Вие сте същите малоумници, ако дядо ми е убил човек и е бил боклук, значи и аз ще съм боклук.. Сега турците нямат никаква вина?! ХАХАХАХА Кой ограбва БЪЛГАРИЯ вече 23 години? Циганите и турците взимат помощи и не работят, по цял ден си крепят мъдете, а Вие работите по 9 часа на ден и ми взимате по 450лв. Няма проблем , щом Ви харесва така, значи никой не е виновен, плащайте си данъците и ги хранете Те защо да плащат ток и вода като Вие нямате нищо против да си хванат от вас? Айде малко по - сериозно!
    Има хора, които живеят от помощи и в Англия.
    Турчин не значи циганин. Има много готини млади турци.
    Както и да е.

Авторке, да правиш секс само и само за да не си девствена е глупава мисъл, ще е голяма грешка да го направиш. Не си изтървала влака, успокой се.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Има хора, които живеят от помощи и в Англия.
    Хората в Англия взимат съвсем различни помощи, от помощите които взима Бай ти Мангау у Нас. Кат' цяло ниш' не каза..
    Иначе за другото съм съгласен. Не на расизма Много мразя такива хора, които съдят за човека по няк'ъв "етикет".

П.П. - Пък тая все повече почва да ми бие на трол.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IseeDEADbodies Виж мнението
    Хората в Англия взимат съвсем различни помощи, от помощите които взима Бай ти Мангау у Нас. Кат' цяло ниш' не каза..
    Иначе за другото съм съгласен. Не на расизма Много мразя такива хора, които съдят за човека по няк'ъв "етикет".

П.П. - Пък тая все повече почва да ми бие на трол.
    Идеята беше, че навсякъде има хора, които си клатят краката на гърба на другите. Като не си разбрал, не пиши.

Голям фен Аватара на Eskapel4o
    Едно е да с ром , друго е да си турчин , научете се да ги различавате !!! ..

България я ограбват Българите моето момче ей тези нашите министри ако мога така да го кажа !!! . Всеки гледа да си прибере в неговия джоб ... Нямам думи за България само да стана на 18 и се омитам от тука .
    Последно редактирано от Eskapel4o : 04-13-2013 на 20:51

Мега фен Аватара на tori
    Това е до някъди правдоподобдо, аз викнах заради горния ти пост. И това, че дядо ти е боклук, не те прави такъв. Много жалко ако приемаш нещата така.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си