- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Да го направя ли? ? ?
Вие сте същите малоумници, ако дядо ми е убил човек и е бил боклук, значи и аз ще съм боклук.. Сега турците нямат никаква вина?! ХАХАХАХА Кой ограбва БЪЛГАРИЯ вече 23 години? Циганите и турците взимат помощи и не работят, по цял ден си крепят мъдете, а Вие работите по 9 часа на ден и ми взимате по 450лв. Няма проблем , щом Ви харесва така, значи никой не е виновен, плащайте си данъците и ги хранетеТе защо да плащат ток и вода като Вие нямате нищо против да си хванат от вас? Айде малко по - сериозно!
Хората в Англия взимат съвсем различни помощи, от помощите които взима Бай ти Мангау у Нас. Кат' цяло ниш' не каза..
Иначе за другото съм съгласен. Не на расизмаМного мразя такива хора, които съдят за човека по няк'ъв "етикет".
П.П. - Пък тая все повече почва да ми бие на трол.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Едно е да с ром , друго е да си турчин , научете се да ги различавате !!! ..
България я ограбват Българите моето момче ей тези нашите министри ако мога така да го кажа !!! . Всеки гледа да си прибере в неговия джоб ... Нямам думи за България само да стана на 18 и се омитам от тука .
Последно редактирано от Eskapel4o : 04-13-2013 на 20:51