Все едно чета за предната ми връзка през погледа на тогавашната ми приятелка...

Момчето те обича, привързало се е към и теб и за него е ценен всеки един миг с теб. Едно на ръка му е кофти, че се виждате рядко, а още по-кофти е, когато му кажеш, че нямаш време за него, а имаш време за приятелки. Един вид, те са ти по-висок приоритет от него и времето ти с тях ти е по-приятно. Може би е виждал, че, докато "нямаш свободно време", се разхождаш с приятели и това започва да е*ава доверието му към теб и оттам проверките "къде си, к'во правиш & etc, & etc...".

Кофти е, че виждаш всички жестове, които той прави за теб, но все пак тъпият бал е мега-важен и ти пречи да се виждаш с гаджето. Или просто се чудиш с какво да си измиеш ръцете сама пред себе си, че вече не го обичаш, и трябва да измислиш някаква причина, която да те кара да се чувстваш ангажирана ?
Балът ще мине и ще остане назад, но това момче никога повече няма да бъде част от живота ти.

Щом нямаш вече чувства към него, просто се разделете, но бъди тактична, защото оная мърла, с която ходех, ми го заби това в мега-неподходящия момент по мега-идиотския начин

п.п. Дано момчето си намери някоя по-добра - по начина на изказване приличаш на човек със сходен характер с този на момичето от моя случай. Ти просто не гп заслужаваш