.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

simona9348
    Guest

Курсова работа

Имам да правя курсова работа на тема Глобалните проблеми на световното стопанство, може ли някой да разясни кои са глобалните проблеми на световното стопанство и ако може да ми каже от къде мога да намеря графики към тях. Благодаря предварително

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Ами на първо място според мен е световната криза. Цените поскъпват, заплатите падат... и става все по-зле. Фирми фалират, банки фалират...
    Графики колкото щеш в гугъла - може да направиш сравнение между страните в европейският съюз, може да сравняваш по континенти ако искаш.
    Всъщност ако учиш икономика или нещо от сорта трябва малко или много да си запозната.

simona9348
    Guest
    да, аз вече съм я направила обаче май съм писала за други неща. Проблемите, които съм описала са тези: демографската, криза, глобалното затопляне, продоволствения проблем, унищожаване на флората и фауната и глобалното замърсяване. Не са ли тези?

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Световно стопанство и световни проблеми според мен има разлика И още повече ако си икономика - става въпрос стопански мениджмънт, не за стопанисване на ниви и полета
    Изясни си понятията на първо място. И все пак може да попиташ преподавателя, който ви е дал задачата към каква тема да се насочиш и дали това изобщо е правилното (което си избрала).

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си