.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Нещо като хоби.

Здравейте! Може ли да ми предложите нещо с което да се занимавам. На 15 години съм, тази година ставам на 16! Пробвала съм много неща. Да пиша стихотворения, да рисувам, музика, бойни изкуства, но накрая резултата винаги е един и същ - пълна кръгла голяма 0 Искам да се занимавам с нещо, за да си запълвам време, да не стоя постоянно на компютъра и да ми е забавно. Ако някой ми прадложи нещо, ще съм му много благодарна!

Супер фен Аватара на tonssy
    Танци? Спорт?

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Плуване.
    Волейбол.
    Баскетбол.
    Танци.
    Изучаване на езици.
    Четене на книги.
    И всичко, което би могла да се сетиш.
    Аз, по едно време, си правех разни неща от неща.

Демек-кажете ми кво да харесвам щото аз не знам... което те влече и ти харесва това прави
    Последно редактирано от dread88 : 04-14-2013 на 22:58

пиши в фейс'а '' от нищо нещо '' ,. ,

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Аз, по едно време, си правех разни неща от неща.
    Amazing
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Аз предлагам ръчно направени бижута. Можеш да си правиш бижута от стари и непотребни материали или да си купиш неща специално за бижутата. Погледни идеите в този сайт - www.muse.alle.bg

Мега фен Аватара на prosto_chovek
    Ти ако нямаш воля и постоянство, каквото и да ти се предложи, няма да свършиш нищо накрая.
    Иначе хубави занимания:
    - спорт;
    - рисуване;
    - пеене;
    - картинг;
    - туризъм;
    и така нататък.
    "И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
    под пазвата трепна полека,
    удари с криле и натам полетя,
    където не стигна човека."

Цитирай Първоначално написано от prosto_chovek Виж мнението
    Ти ако нямаш воля и постоянство, каквото и да ти се предложи, няма да свършиш нищо накрая.
    Съгласна съм. За каквото и да е хоби е нужно постоянство. В началото може и да не ти е лесно, но може и да успееш.

С всяко нещо е така, не само с хобитата. Всъщност за мен спортът и хобитата ти изграждат такова постоянство за сериозните неща.

Голям фен Аватара на nosferatu23
    С всяко нещо е така, не само с хобитата. Всъщност за мен спортът и хобитата ти изграждат такова постоянство за сериозните неща.
    доста правилно , стига да те кефи ще добиеш постоянство и търпение с времето , всеки бърза и греши в началото

Аз имам една теория - човек се отказва от нещо, защото не му се занимава с него. А на човек не му се занимава с нещо, защото не го владее като хората и подъзнателно това го кара да го чувства чуждо като занимание. Следователно ако има амбицията да направи нещото така, че да разбира от него и да му идва отръки, той автоматично няма да иска да спира да се занимава с него, защото ще е добър в нещото. Така е с всяко нещо.

Аз имам една теория - човек се отказва от нещо, защото не му се занимава с него. А на човек не му се занимава с нещо, защото не го владее като хората и подъзнателно това го кара да го чувства чуждо като занимание. Следователно ако има амбицията да направи нещото така, че да разбира от него и да му идва отръки, той автоматично няма да иска да спира да се занимава с него, защото ще е добър в нещото. Така е с всяко нещо.
    само да не забравим че има и донякъде може да е на генетично ниво , не всеки има талант и дори и да се хванеш с нещо може след години да си на начално ниво

И това е така, говоря за общия случай. Макар че лично спред мен, има неща, които всеки, ако седне и наистина го иска, ще го направи. Изключвам някои спортове и изкуства - примерно всеки може да се научи да си прави колата, ако наистина седне и се занимава.

И това е така, говоря за общия случай. Макар че лично спред мен, има неща, които всеки, ако седне и наистина го иска, ще го направи. Изключвам някои спортове и изкуства - примерно всеки може да се научи да си прави колата, ако наистина седне и се занимава.
    за да наваксаш за липсата на талант ще успееш да стигнеш задоволително ниво ако четеш по цял ден и се трудиш и тренираш и т.н. , примерно един боксьор никога няма да може да удря бързо като тайсън но пак може да стигне добро ниво ако компенсира с много повече тренировки
    и то наистина си трябва мотивация мотивацията може да дойде дори от тъпотия като да искаш да стигнеш подобно равнище на мощ , не че ще успееш но може да те крепи.при мен пък е от самата дейност щото ме кефи и не ми трябва друга мотивация

Точно така. И спортът и хобитата развиват тази мотивация и постоянство.

Точно така. И спортът и хобитата развиват тази мотивация и постоянство.
    правех много грешки , бях много несигурен , след няколко години четене и трениране и постоянство вече имам внимателен поглед към детайла и голямо спокоиствие , така че наистина развива се постоянство , освен ако не научиш грешен подход и не си останеш същия идиот , има го и това , даже това е при повечето хора просто щото им харесва да спрат донякъде и не им се занимава от мързел , предпочитат да гледат комедии по цял ден и да киснат в кафетата

Много са такива. Аз лично не уважавам това качество у такива хора. И за кафетата има време, и за всичко, ако знаеш как да си го разпределиш.

Много са такива. Аз лично не уважавам това качество у такива хора. И за кафетата има време, и за всичко, ако знаеш как да си го разпределиш.
    важен е приоритета

още нещо , също е грешно да се хванеш с нещо след 1 месец да го оставиш защото не струваш и да почнеш със следващото , така доникъде.....цял живот

Няма как да станеш добър в нещо, ако го оставиш веднага, когато ти стане трудно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си