Здравейте приятели,искам да ви споделя моя проблем,просто ми идва да се самоубия
Имам си сериозна приятелка,която наистина много обичам.. 2 пъти пробвахме да го направим.....бил съм с други преди това не съм имал проблеми (не съм правил секс от близо година),с нея някак си не знам какво става,перфектна е! тяло,лице,мръсница е.. преди 4 дни бяхме в нас,(преди това бях маструбирал) изпихме 1 голяма бира,натискахме се 2 часа.. търкаше ми се,моя приятел стана няколко пъти,когато обаче стигнахме до акта, заспа и не искаше да стане..лизах я 10-15 минути,с пръст и тн.. той спи.Дали е било от бирата? от това,че ми стана 10 пъти сигурно докато започнем акта... не знам.(Само да кажа,че тя е правила само с един секс и пак преди година,и малко не е навътре в нещата и трябваше аз да и казвам какво да прави)Днес решихме да опитаме пак,викнах я в нас, ( преди това маструбирах.. явно трябва да не го правя повече,ерекцията си ми е на 100% и имах проблем с кондомите,от тях ми спадаше,но днес си сложих и всичко беше ок,седеше си в ерекция.. зарадвах се.) И какво става,идва в нас,започнахме играта.. стана ми,но 1 минута разконцентрация и ми спадна..... просто все 1 някой ме прониза в сърцето,видях,че и на нея й стана неудобно и ми каза,спокойно явно няма да стане днес,ще пробваме другия път......... е какво другия път на мен ми писна,не знам вече какво да правя,уж ме обича,нямало проблем,да не го мисля ...... няма как да не го мисля,сигурен съм го казва от съжаление......много държа на нея,никога не съм имал такива чувства към друга и не искам да я загубя заради нещо,което според мен с времето ще се оправи и ще имаме страхотна връзка,моля Ви,дайте ми съвет ако можете , да прибегна ли към някакви стимулиращи ерекцията хапчета и тн,как да спра да мисля за това,че няма да ми стане..защото след тези 2 пъти няма как да спра да го мисля ........