- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- секс за първи път
Zdraveite , znam che tazi tema e publikuvana pone 1 000 000 .. no ako moje suvet.
Minalata vecher s priyatelyat mi stignahme do temata purviyat ni put.Az malko se stresnah
zashtoto si nyamam i na predstava kakvo da pravya .. absolutno nisht tryabva li da piya
nyakakvi protivozachatachni predi ili sled kato stane tova ........ shte sum mng blagodarna
ako mi dadete nyakoi suvet![]()
1.Темата ти не е за тук ... Има цял раздел "Секс".
2.Пиши на кирилица!
3.Противозачатъчните не са смучещи бонбонки,които можеш да вземаш когато ти скимне!Не случайно са лекарства и се предписват след консултация със специалист.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Съжалявам, че ще съм груба, но на колко си години, за да задаваш този въпрос? Първият път трябва да е след като придобиеш някакви елементарни /поне/ познания по темата, които виждам, че ти нямаш.
Използвайте презервативи и я карайте внимателноНакрая проверете презерватива дали не се е скъсал/спукал. Противозачатъчни се пият месец, за да имат ефект и то редовно - всеки ден по почти едно и също време, но те се предписват от специалист. Ако стане гаф, можеш да пиеш хапче за спешна контрацепция - Ескапел /цена 30-35лв/. Най-добре прочети това онова преди да се хвърлиш по течението
![]()
Познавам жени, на които от противозачатъчни, са им се образували язви.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Нито противозачатъчните, нито контрацептивите са БОНБОНКИ. Не ги пий ейтака. Използвай надежден презерватив, ако има правилно сложен презерватив = няма да има и гаф. Следователно няма нужда от хапчета, които ще навредят на организма ти. Ако стане гафа и сте сигурни ( би трябвало момчето да ти каже, че е свършил в теб ), тогава пий ,,Ескапел''. Прочети страничните ефекти, за да няма после теми като : ,, Пих едно хапче и сега повръщам. '' Успех.![]()
Грешен раздел .
Hostis Honori Invidia