.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Red face секс за първи път

Zdraveite , znam che tazi tema e publikuvana pone 1 000 000 .. no ako moje suvet.
    Minalata vecher s priyatelyat mi stignahme do temata purviyat ni put.Az malko se stresnah
    zashtoto si nyamam i na predstava kakvo da pravya .. absolutno nisht tryabva li da piya
    nyakakvi protivozachatachni predi ili sled kato stane tova ........ shte sum mng blagodarna
    ako mi dadete nyakoi suvet

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    1.Темата ти не е за тук ... Има цял раздел "Секс".
    2.Пиши на кирилица!
    3.Противозачатъчните не са смучещи бонбонки,които можеш да вземаш когато ти скимне!Не случайно са лекарства и се предписват след консултация със специалист.
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Повече от фен
    Съжалявам, че ще съм груба, но на колко си години, за да задаваш този въпрос? Първият път трябва да е след като придобиеш някакви елементарни /поне/ познания по темата, които виждам, че ти нямаш.
    Използвайте презервативи и я карайте внимателно Накрая проверете презерватива дали не се е скъсал/спукал. Противозачатъчни се пият месец, за да имат ефект и то редовно - всеки ден по почти едно и също време, но те се предписват от специалист. Ако стане гаф, можеш да пиеш хапче за спешна контрацепция - Ескапел /цена 30-35лв/. Най-добре прочети това онова преди да се хвърлиш по течението

Познавам жени, на които от противозачатъчни, са им се образували язви.
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Повече от фен Аватара на Kyisi
    Нито противозачатъчните, нито контрацептивите са БОНБОНКИ. Не ги пий ейтака. Използвай надежден презерватив, ако има правилно сложен презерватив = няма да има и гаф. Следователно няма нужда от хапчета, които ще навредят на организма ти. Ако стане гафа и сте сигурни ( би трябвало момчето да ти каже, че е свършил в теб ), тогава пий ,,Ескапел''. Прочети страничните ефекти, за да няма после теми като : ,, Пих едно хапче и сега повръщам. '' Успех.

Мерси все пак

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Грешен раздел .
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си