.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Angry Какво да правя,бе,хора?

Здравейте.От доста време съм регистриран тук,но не пускам теми,не отговарям,само си чета...Така,преди да започна с проблема ми,не искам да получавам подигравателни отговори от рода на Малък си,глупав,прави каквото искаш и така нататък,щом питам вас,искам да чуя мнението ви.Аз съм на 14 години,има едно момиче от моя клас,харесвам я от 3 клас (сега сме в края на 7).Тя още тогава разбра,но нищо не стана.Бях разочарован,но някак ми олекна.Ходих с друго момиче,беше ми добре,но все пак не я обичах така.Тя също ходи с един мой приятел,но на скоро се разделиха.( И сега искам да се възползвам от това,все пак ще кандидастваме,ще се разделим след 7 клас и не знам дали ще се виждаме.Веднъж казах на Вагина за това,в 7 клас,началото.Тя се натъжи,защото ходи с другото момче,и наистина много го обича,познавам я добре.Тя каза,че има добри чувства към мен,но не точно харесва,а ме има като по-голям брат,каза ,че може да ми има огромно доверие.В училище наистина си отделяме голямо внимание,облича якето ми,сяда до мен,закача се,правим си услуги...Аз съм и казал,че ако има проблем с някой,може да ми има доверие,все пак не съм от най-забилите в града (мога да се бия добре,познавам хора..) и така...Много ми е приятно,че прави тези неща,но все пак като знам,че не можем да сме заедно...И знам,че наистина имам огромни чувства към нея,защото от 4 години я харесвам,и не ми е омръзналп,не съм се отказал...Веднъж в училище валеше,и тя е спортистка,лекичка,аз съм набит така и също тренирам,и си я вдигнах да я нося , и после всички от класа ни,ми казваха да тръгнем,че сме мега яките,че мислят,че тя ме харесва и т.н....Но...Ужасно страшно,невероятно много я харесвам...Косата...очите,тя ото,гърдите,ако щеш(не си мислите,че за мен това е най-важното :Д) Страхувам се,че след всички тези случки,години,ще се разделим след 7 клас и това ще е ....... Моля дайте мнение,излях си всичко И проявете разбиране Поздрави!
    Последно редактирано от bossbgm : 04-16-2013 на 07:19

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ти "вагина" знаеш ли какво значи, че да я наричаш така

Иначе мисля, че тя наистина те има само за приятел, ако искаше да сте нещо повече, щяхте вече да сте.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Да,знам.Беше в кръга на шегата.Изобщо не я мисля за такава.Не ме разбирайте погрешно! Все пак мерси за отговора.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Опитвай се и виж какво ще се получи, но без да си даваш напразни надежди.

Супер фен Аватара на minchorna
    Курчо,попаднал си във френд зоун на Вагина.Сори.

Супер фен Аватара на brokeninside13
    ^ няма какво повече да се добави.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от minchorna Виж мнението
    Курчо,попаднал си във френд зоун на Вагина.Сори.
    Пхахах,добре казано
    К'ви са тея гаджета и любов в 7 клас,говори ни за привличане и пубертет,ще те разберем по-добре,защото при теб е точно това; ).
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мерси,Балъчка.Все пак получих няколко отговора,но не и толкова съвети какво да правя.Явно тук има доста хора,които просто искат да се присмиват на другите,особено по-малките Вие да не мислите,че сега като сте на по 16-18 и като тръгнете с някой/я ще се ожените?Иначе благодаря на Аморе-Мио.И да...явно са ме френдзоун-нали яко :/

Като за начало я наричай членка по-културно е от вагина
    Последно редактирано от joro46 : 04-15-2013 на 21:12

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Абе пробвай да поговорите, да видиш дали наистан си във френд зоната. Но и според мен си там. Отделно е според мен, малко се закача,дразни те, но и те използва, защото и даваш внимание и подкрепа. По-добре поговорете, питай дали има някакви намерения със всичко, което прави,иска ли нещо... Но ако няма нищо по-добре я забрави. Ще ти мине ... като спреш да я виждаш. С времето ще отмине.
    Не виждам нищо лошо в това на тази възраст да описваш чувствата си като любов. Понякога първото влюбване трае най-дълго и е най- паметно. Но с времето си отминава и остава или добро приятелство, или не остава нищо. Ако държиш на нея, я задръж поне като приятелка /след време ще се смеете на случилото ви се/ , ще ти е трудно... но в гимназията живота и новите приятели ще ти помогнат да я превъзмогнеш.
    Успех!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Голям фен Аватара на Ospi
    Мисля, че си баш големия брат на тая кака. А големите батковци не виждат вагините на малките си какички. Абе не знам... почти няма начин да се излезе от там.

Много ви благодаря за последните 2 отговора.Точно такива отговори исках,а не хейт или ебавка Скоро ще ходим целият клас на екскурзия за няколко дни и тогава ще я питам.Благодаря много,отново!

Така и така ще я питаш-защо не направиш нещо специално за нея?
    Покажи и колко много означава тя за теб!Защо не й купиш нещо или не й направиш?
    Има и такъв вариант-Предложи й пред някои твой близки приятели-така тя ще разбере,че не те е срам да й покажеш чувствата си!

Късмет :*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си