- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Може да споделите, ако не смятате, че е твърде лично
За какво най-често се карате с половинката си?![]()
Битовизми.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Абсолютни глупости. Сериозно сме се карали 2-3 пъти макс. Всъщност, в последно време тече един дълъг период, в който въобще не се караме. Дори да ме подразни с нещо, тамън да стана лоша Сиси и ме разсмива, веднага ми минава.Смехът е хубаво нещо.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не бих казала, че се караме..по-скоро спорим за битовизми, кой пуснал пералня, кой забравил..такива глупости. Но става рядко. И двамата сме спокойни и мразим караниците![]()
А който няма гадже??
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
И аз се присъединявам към ПМС-тата
Като цяло и ние за битовизми се караме, поне бързо ни минава и на двамата..
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Не се караме. По-скоро аз се заяждам около ПМС и когато съм имала наистина ужасен и психически натоварващ ден.
Той е много спокоен и уравновесен. Спокойно понася всичките ми настроение, не обича да се кара. И аз не обичам.
И спря да се върти за миг земята..
Болезнено ревнив е, а няма наистина никакво основание. Това е причината да се караме, е и заради някакви простотии, ама те не са толкова съществени.
За всичко. Лесно подскачам, дори ако става дума за пълната глупост. Обичам да му буча, за да не повтаря някой тъпизъм пак. Той с мен май почти не се е карал.
Обикновено става дума за принципни неща в другия. За некви приоритети.
dgdg
Еми мъже под чехъл бате.
Schhh! Hear the silence...
Абсолютно.
Аз съм лесно раздразнителна, но с неговото безкрайно търпение и спокойствие рядко се стига до караници. Винаги успява да тушира наближаващата буря, за което му благодаря. Преди него бях ужасна в това отношение.
Иначе за какво се дърпаме? Както колежките по-горе - битовизми. И двамата сме доста разхвърляни и не се разбираме с домашните задължения.
Също и когато му говоря нещо, а той не ме слуша защото нещо друго му е на главата. Но и на мен ми се случва да го правя.
Той пък се дразни когато аз съм крива и все още не съм му казала защо.
Бе все глупости общо взето.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Почти не се караме, но когато се случва най-вече от ревност без никакво основание.
Той не обича да се кара и да повишава тон като цяло. Най-много да ми направи някоя тъпа забележка като сбъркам някъде.
Но аз примерно много обичам да се карам, ама да си викаме и да се успокоим след известно време и ме дразни, че ме прави толкова...спокойна
Иначе за глупости-кога ще излезем, защо не сме излезли днес, а утре.
И основното нещо е моето НЕучене, което него много го дразни...
За някакви малки незначителни неща. Цупим си се няколко часа и после и двамата се гледаме гузно.
Иначе той знае, че 2-3 дени преди и по време на цикъл изобщо не трябва да ме пипа за каквото и да било. Тогава аз си търся повод да се развикам на някого.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en