- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я потърся ли отново
Нека да разкажа и моята история.Преди 4-5 години когато още бях ученик се запознах с едно момиче чрез един форум.В продължение на година-две си пишехме супер много, като в течение на времето и при двама ни се зародиха чувства един към друг.Проблема бе че бяхме от двата края на България а когато си ученик това е огромен проблем.Видяхме се 3-4 пъти но само толкова, беше ясно че докато завършим нищо не може да стане.А истината бе че тя е най-интелигентното и готино момиче което познавам.Може да се каже че още тогава бе супер завършена личност и знаеше какво точно иска и как да го постигне.
Впоследствие и двама ни ни приеха в София но вече не общувахме така интензивно и не се търсехме но все пак пишехме от време на време.Но ноември месец я засякох веднъж и си говорихме 10-15 минути като каза да се види.Обадих й се разбрахме се да се видим, но тя се разболя точно когато трябваше да се видим и каза че ще ми се обади да се видим някой друг път.За съжаление дотам останаха нещата.Писали сме си още 2-3 пъти оттогава но за среща не сме говорили.Та сега се чудя дали да я поканя и съответно как-да й пиша и да я поканя или директно да й се обадя с покана и съответно максимално бързо ли да я потърся.
Пиши и просто да се видите, не е нужно да е някаква покана за среща, просто "Излиза ли ти се?" или нещо от сорта. Няма за какво да си губиш времето да чакаш тя да те търси, като може тя да чака същото. Познавате се, близки сте, нищо не рискуваш според мен.
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Потърси я ти, но почти 100% си friendzone-над много грубо
Ако тя имаше интерес, щеше да избие кочината да те търси или поне щеше да спази обещанието си след оздравяването![]()
Не
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Хубаво е да се аргументирате и да отговаряте с повече от 1-2 думи.
не.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Може да почне "сухите тренировки", чакайки тя да му звънне, лол !
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Докато си пишете я питай дали е свободна да се видите. Може да се притеснява, защото си има гадже, или наистина е болна или има други важни задачи. Тя няма да те пита или звънне. Действай ти. Ако ти откаже и след 2-рото или третото питане, просто няма смисъл да продължаваш и твоята компания не и е приятна. Може да се притеснява, че ти имаш някакви очаквания,каквито всъщност имаш де, а тя да няма такива сериозни намерения. Все пак тя си има живот и може да не иска да се намесваш много в него.
Успех!
Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!