.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Да я потърся ли отново

Нека да разкажа и моята история.Преди 4-5 години когато още бях ученик се запознах с едно момиче чрез един форум.В продължение на година-две си пишехме супер много, като в течение на времето и при двама ни се зародиха чувства един към друг.Проблема бе че бяхме от двата края на България а когато си ученик това е огромен проблем.Видяхме се 3-4 пъти но само толкова, беше ясно че докато завършим нищо не може да стане.А истината бе че тя е най-интелигентното и готино момиче което познавам.Може да се каже че още тогава бе супер завършена личност и знаеше какво точно иска и как да го постигне.
    Впоследствие и двама ни ни приеха в София но вече не общувахме така интензивно и не се търсехме но все пак пишехме от време на време.Но ноември месец я засякох веднъж и си говорихме 10-15 минути като каза да се види.Обадих й се разбрахме се да се видим, но тя се разболя точно когато трябваше да се видим и каза че ще ми се обади да се видим някой друг път.За съжаление дотам останаха нещата.Писали сме си още 2-3 пъти оттогава но за среща не сме говорили.Та сега се чудя дали да я поканя и съответно как-да й пиша и да я поканя или директно да й се обадя с покана и съответно максимално бързо ли да я потърся.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Остави я тя да те потърси, според мен.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Пиши и просто да се видите, не е нужно да е някаква покана за среща, просто "Излиза ли ти се?" или нещо от сорта. Няма за какво да си губиш времето да чакаш тя да те търси, като може тя да чака същото. Познавате се, близки сте, нищо не рискуваш според мен.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Потърси я ти, но почти 100% си friendzone-над много грубо
    Ако тя имаше интерес, щеше да избие кочината да те търси или поне щеше да спази обещанието си след оздравяването

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Не
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Хубаво е да се аргументирате и да отговаряте с повече от 1-2 думи.

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    не.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Супер фен Аватара на MarkKnight
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    Остави я тя да те потърси, според мен.
    хааха ако чакаш жена да те потърси си тотален пътник..

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Може да почне "сухите тренировки", чакайки тя да му звънне, лол !
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Цитирай Първоначално написано от Torpedoto22 Виж мнението
    Хубаво е да се аргументирате и да отговаряте с повече от 1-2 думи.
    Въпросът е конкретен, отговорът е очевиден, аргументация не е нужна.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Фен Аватара на F4ence
    Град
    Varna
    Докато си пишете я питай дали е свободна да се видите. Може да се притеснява, защото си има гадже, или наистина е болна или има други важни задачи. Тя няма да те пита или звънне. Действай ти. Ако ти откаже и след 2-рото или третото питане, просто няма смисъл да продължаваш и твоята компания не и е приятна. Може да се притеснява, че ти имаш някакви очаквания,каквито всъщност имаш де, а тя да няма такива сериозни намерения. Все пак тя си има живот и може да не иска да се намесваш много в него.
    Успех!
    Бъди красив{а} за тези които те мразят, а още по- красив{а} за тези които тe ОбичаТ!!!
    KOGATO MOGA PROSHTAVAM!!!
    KOGATO ISKAM USPQVAM!!!
    KOGATO DOKOSVAM VYZPLAMENQVAM!!!
    KOGATO CELUVAM SGRQVAM!!!KOGATO OBICHAM NARANQVAM!!!

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire Виж мнението
    Пиши и просто да се видите, не е нужно да е някаква покана за среща, просто "Излиза ли ти се?" или нещо от сорта. Няма за какво да си губиш времето да чакаш тя да те търси, като може тя да чака същото. Познавате се, близки сте, нищо не рискуваш според мен.
    Съгласна съм.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си