.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Татуировка

Първо се извинявам ако има пусната такава тема.Така, от доста време имам желание да си направя татус, но все не събирам смелост, а и парички.Но сега май съм решила и наесен ще се сдобия с един.Въпросите ми са няколко.
    1.Можете ли да ми препоръчате студио във Варна, защото съм много боса по тази тема, а искам да е при професионалист, за да не си докарам беля.
    2.Искам да бъде на гръбначния стълб, но чух много противоречиви мнения - някои казват че ги боли много, други казват че точно там не боли, та бихте ли ми казали вие ако имате татус на гръбнака боли ли или не.Знам че е строго индивидуално, аз попринцип търпя на болка, но ми се ще да посъбера още малко мнения
    3.И последния ми въпрос е дали знаете горе долу колко пари ще ми струва.Аз искам да е по гръбнака, да започва от основата на гърба и някъде до кръста може би ще стигне, защото текста е дълъг, а и е на латиница (не знам дали има значение езика за цената).
    Благодаря предварително на тези които ще ми помогнат

Супер фен Аватара на DoubleDMG
    Всяка малка пикла иска статус,за да си направи статус. Абре, вие не разбрахте ли че т'ва е жалко и смешно? Kiddos

Заглавието на темата не е "Дали да си направя татуировка", за да си даваш "компетентното" мнение!Не съм на 15, не искам да си правя татус, защото е модерно, а защото има смисъл за мен това което ще пише върху тялото ми, мислила съм го дълго и съм го решила.Обърнах се към хората тук, за информация, а не за да ми обяснявате каква съм.

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Болката си е индивидуална. Някои ги боли - други не.
    За студио - не съм от Варна, но "На тъмно" би ти свършила работа, мисля.

Много ти благодаря

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Препоръчвам ти във Варна Магнолия във Владиславово страхотни хора и професионалисти http://www.magnolia-spa.com/bg/tattoo.php
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Цитирай Първоначално написано от kyka1 Виж мнението
    Препоръчвам ти във Варна Магнолия във Владиславово страхотни хора и професионалисти http://www.magnolia-spa.com/bg/tattoo.php
    Ако тея татуси от линка са техни,по-добре недей ходи там.... и тва е спа център бе човек,луди ли сте да се татуирате в спа центрове,цени високи качество никво.... толкова добри татуисти има вие по такива места ходите

Наистина са ного грозни тея братле, ебахти миризливите татуси...

Мега фен Аватара на xoxi
    На по-твърдите места боли повече, но ако търпиш на болка, няма защо да се притесняваш от това. Не е болка за умиране, търпи се.
    Студио не мога да ти препоръчам, но се порови из форумите и сайтовете. Много татуисти пускат работите си онлайн и можеш да си харесаш някой. Най-вероятно ще ти излезе над 100лв. Началната цена на много места е между 50-80, като става на въпрос за малки татуировки.
    И спря да се върти за миг земята..

Благодаря много, хохi ))

Голям фен Аватара на yamaha436
    Град
    Тaм където хакер не влиза :D
    Аз ти предлагам да отидеш до най близкият магазин за хранителни стоки и да кажеш - Една дъвка с татуировка моля! Ако не ти харесва след това я изтъркай и тя сама ще падне. Успех
    FUCK RULES !!!

Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал

Голям фен Аватара на nosferatu23
    Цитирай Първоначално написано от Your Dream Виж мнението
    Първо се извинявам ако има пусната такава тема.Така, от доста време имам желание да си направя татус, но все не събирам смелост, а и парички.Но сега май съм решила и наесен ще се сдобия с един.Въпросите ми са няколко.
    1.Можете ли да ми препоръчате студио във Варна, защото съм много боса по тази тема, а искам да е при професионалист, за да не си докарам беля.
    2.Искам да бъде на гръбначния стълб, но чух много противоречиви мнения - някои казват че ги боли много, други казват че точно там не боли, та бихте ли ми казали вие ако имате татус на гръбнака боли ли или не.Знам че е строго индивидуално, аз попринцип търпя на болка, но ми се ще да посъбера още малко мнения
    3.И последния ми въпрос е дали знаете горе долу колко пари ще ми струва.Аз искам да е по гръбнака, да започва от основата на гърба и някъде до кръста може би ще стигне, защото текста е дълъг, а и е на латиница (не знам дали има значение езика за цената).
    Благодаря предварително на тези които ще ми помогнат
    https://www.facebook.com/pages/Tatto...10309569036732

тия момчета много свястно работят гарантирам сега ще си правя още няколко броя при тях
    за болката , да боли, зависи от местото, но ще издържиш ако отидеш с позитивна нагласа за крайния ефект, иначе ако трепериш от страх все едно ще си на заколение по добре се откажи няма да е приятно изживяване
    според мен най гадното е сърбежа след татуировката и лющенето

Мега фен Аватара на Josefinne
    Град
    FoReVeR LoST
    Аз да си кажа, че съм голяма лигла, обаче татуирането не боли толкова, колкото го изкарват. Имам татус на гърба, която минава и през гръбнака ( в горната част на гърба ми е ). Наистина върху костта ме болеше малко повече, но не е някаква болка да ти докара сълзи, да не може да се изтърпи и да ти лази по нервите. Честно казано много по-гадно ми е като започе да ме боли преди менструация. Аз лично просто си се бях проснала по корем, затворих си очите и си мислех за нещо различно. Ако не беше татуистът да ме пита постоянно дали съм добре съвсем щях да се отнеса (не чак да заспя, но в мислите по-скоро). Та... давай смело, ако си сигурна и за мястото, и за вида на татуса.
    Иначе и мен ме беше страх и за това предната година си направих един мъничък татус на глезена - видях как да се грижа за него, колко боли, въобще какво е (а и много си го обичам ).
    За парите - най-добре си е като избереш студиото да идеш да питаш. Едва ли езикът има значение (особено щом не е на някакъв сложен), но сигурно има значение шрифтът, колко сложно е рисуването и т.н. Аз в София дадох 80 лв за малкия (това беше минимум) и около 150 за големия (голям около педя).
    I have the thin line between
    destruction and creation
    drawn through me.

For that
    I am cursed to never feel the peace in rest
    and to find
    new begginings in my restless soul.

I will never get the approval of the people
    that are close to me,
    but I hope to get it from a greater power.

For that
    I accept myself the way I am today
    and hope to find
    the strenght to do the same tomorrow.

https://www.facebook.com/vezhdintattoo?fref=ts
    Във Варна - това е Човекът!

Много ви благодаря )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си