- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Търсят си боя яко...
В нащо даскало наскоро започнаха да ми правят проблем 3и келеменца . От месеци насам като ме видят започват да ме занасят , да ме блъскат , обиждат и понякога ме удрят в корема. Идват ми по 3-4 и седят и ма гледат и след това ме блъскат . Та чудя се какво да правя . Остават 2 месеца до края на даскалото . Ще мога да изтърпя , но тези всеки ден ми се надъхват и то яко . Някви насрани . Дайте съвети кво да ги правя . Да ги мятам ли един по един или да викам приятели и всичките наведнъж. Не си падам по битки , но ми е втръснало от тея , ето днес пак пред даскало ми се правят. Проблема е , че са някви свине , аз съм по - слаб . Тва не ми е проблем , просто ми дайте съвети. Тая тема може да ви се стори тъпа и банална , но просто с тея май оправия няма да има скоро. (angry)
Мятай ги насраните келеменца, бре, 99.
Отделен е въпросът защо и как ги търпиш и продължаваш да ги търпиш, след като те блъскат и удрят в корема.
Скачай им![]()
Ако не си измисляш.
Следващия път просто скочи с всичките си възможности и цялата си бързина на най-силния...ако го свалиш, продължаваш с другите. Ако ли не, ще те набият и ще им омръзне да те ебават.
Говориш с родител/учител/директор, обясняваш как стоят нещата и те ще ти намерят решение.
Защото не е нормално, реално и така нататък, да не те познават, пък да те удрят по корема.
Аз ако съм на твоето място, първото което ще направя е:
Да разуча всичките кой къде живее.
Причаквам ги да си приберат
И то се знае какво следва.
Да видим после ще се правят ли пак.
Възможно най-тъпия съвет (не се обиждай). Родителите ще се мъчат да оправят всичко с приказки и в крайна сметка това ще "държи влага" най-много месец, после пак ще се започне. За учител и директор няма да коментирам, щото на тях им е през малкия пръст на крака кой са ударили, кой са набили. Ако е въпрос да се заяде с тебе е 1ви, ама ако трябва да реши проблем между учениците ще се направи на приятно разсеян и ни чул ни видял. Затова в такива ситуации най-добре събираш още 2 аверчета отивате при тия торби с ла*на и един по един бой, ама да го запомнят. Гледай да не е пред училище примерно, щото там всички сиерджии гледат. Най-добре причаквате ги или си правите някъде среща и до там. И приятелю 2 месеца няма да издържиш повярвай ми!После може да се похвалиш какво си направил и как си процедирал.
Давай и не се замисляй много. Вземи си 2 приятели (пимерно) и някъде извън у-ще си се разбирате по бързата процедура. После няма да те закачат
И като "се разберат по бързата процедура" после няма да излети от училището!? Това не е присъщо на набор 99. В този случай подкрепям Amore-Mio*, макар че си зависи и с какъв човек ще говориш. Ако учителят/директорът е човек на място, ще оправи нещата. Впрочем моето мнение, е че мааааалко преувеличаваш, или поне не мога да си представя как те ритат (удрят) и ти стоиш без реакция...
Не ги слушай.НИКОГА АМА НИКОГА обясняване с учители/директори/родители не помага!Най-много да те набият на завършването,за да не ги изгонят.И всички ще те имат за п*тка,щото търсиш помощ от други.Върви с няколко човека,ако ти кажат нещо,вярвай на приятелите си и ги размятай.И аз бях така,ама сега никой не ме закачаАма ако си някой бавен и умрял,няма смисъл да си пускаш песнички да се надъхваш и после да те бият до смърт,щото ако удариш,ще ти се начупят пръстчетата!
Даскалите,директорите им дреме на гъза,в това съм се убеждавала хиляди пъти. По никакъв начин няма да ти помогнат.
Викни приятелите си. Покажете им кой е шефът. Но имай в предвид,че и те могат да си викнат приятели и по този начин да се биете и колите на воля. Не казвам,че ще стане така,но не бих се учудила.
Ако нещата много загрубеят може да се обърнеш към полицията. Това е по-скоро краен вариант.
Помни,ако ти не си помогнеш никой друг няма да го направи.
Дано съм била полезна.
Братле, успокой се не ги слушай тия, които ти казват да се биеш. Аз съм си патил много от това, че не правех нищо когато ме бутат и ТН, въпреки това не се жалвам сега, защото съм изтъвал побойническият периот след като щяха да ме изключат за това. Не си струва тръпката да го удариш а после родителите ти да се занимават с това. Не оставяй така нещата определено, аз веднъж като бях бутнат в локва проследих 1 от групичката и точно когато влиза в колата при баща си аз се разревах пред негоят баща и знаеш ли после не ме пипна. Просто трябва да е до родителя си или може на родителската среща, родителят му е майката и по-добре с бащата.