.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Hybrid View

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Цитирай Първоначално написано от SkiCatA Виж мнението
    Мисля, че самия израз "влюбих в нея" e твърде пресилено казано. Съвет - ако наистина ти и добър приятел и не искаш да го изгубиш, тогава по-добре я зарежи. Пак се радвай, че само се е разсърдил, а колкото до твоята постъпка - това е адски подло и недопустимо от твоя страна !!! Като цяло, как може да направиш нещо толкова ............ ПРОТИВНО !!! Никога не бих причинил нещо подобно на приятел !!! И ако имаш някакви надежди с нея - значи си болен мозък! И едва разбрах какво искаш да кажеш с тази тема. И друг съвет - поработи над това да свързваш смислово изреченията, защото обикновено така двусмислено говори човек, който е в шок и още не може да се съвземе, ако разбираш, какво имам предвид.
    И защо да е постъпил долно, при условие, че приятелят му и момичето не са ходели изобщо?
    Друг е въпросът, че е глупаво да тръгнеш с някой просто така, на шега и да вземеш да се влюбиш.

Голям фен Аватара на SkiCatA
    Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от Amore-Mio* Виж мнението
    И защо да е постъпил долно, при условие, че приятелят му и момичето не са ходели изобщо?
    Друг е въпросът, че е глупаво да тръгнеш с някой просто така, на шега и да вземеш да се влюбиш.
    Примерно ако харесваш някой много и най-добрия ти приятел/ка тръгне с нея/него ще кажеш само - еми тя беше първа, се ми е тая ?
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.

Не те ходиха но малко

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си