.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Откраднат най-добър приятел

Искам да ви попитам как да си върна приятеля. Ето какъв е случая:
    С най-добрият ми приятел се познаваме от 7 години. Винаги във всичко сме били заедно. Но миналата седмица отидох на училище и той се закачаше и смееше с един друг от моя клас. От тогава той започна да излиза навсякъде с него, а мен ме остави. Вече не ми обръща никакво внимание. Моля ви за съвед как да си върна приятеля!

Ходи с тях...

Мега фен Аватара на TrollFaace
    Помислих че са ти откраднали кучето
    Твое е само това, което си изял и изпил!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    "Откраднат" ?
    Я, се осъзнай. Той нито е твоя собственост, нито е предмет, че да бъде откраднат. Той е човек, който може да мисли и решава какво да прави, и с кого да си излиза - не виждам какъв е проблема. Това, че ти го приемаш за най-добър приятел, не означава, че той трябва непрекъснато да е с теб.

Но все пак, щом това ти е такъв проблем - сядаш и говориш с него, и си изяснявате отношенията.

Щом те е зарязал, значи не ти е приятел. И заглавието ти в случая е неуместно. Не съществува животно като "откраднат най-добър приятел".

Romero :}
    Guest
    Помислих си, че говориш за животно

Иначе говори с него, нищо че не вярвам да си на повече от 12-13 години, за да се тревожиш за такива неща, всеки човек прави каквото си иска, най-вероятно си му омръзнал/а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си