.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Question Въпрос относно приятелката ми

Здравейте, аз съм Мирослав и съм на 14 години от град Перник.
    Това е първият ми пост и искам да кажа здраасти на всички .

Имам приятелка - на 17 години и сме заедно от няколко месеца.Много я обичам и всичко ни върви като по мед и масло.Запознахме се в училище и от там я поканих на среща, като тя мигновенно се съгласи за мое изумление

От тогава се виждаме всеки ден и аз не мога да си представя живота без нея.Още от втората среща започнахме да се целуваме и даже вече го правим и с език.Тя е малко по-висока от мен, но се надявам да порастна още.Също така много ми харесва косата й.Според мен е страхотна - висока, спортува и не е с големи гърди,но на мен не ми пречи .Общо взето всичко е перфектно, но се притеснявам за нея и за това реших да пиша тук, надявайки се някой да ми помогне.

Онова нещо на гушата й (там точно на врата едно такова кръгло) е малко по-голямо от моето и си мисля, че има някакъв проблем, но ме е страх да я попитам.Моля посъветвайте ме какво да направя?

Благодаря!

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    Шегуваш се , нали?

Супер фен Аватара на shmatarok

малко тролче.

Голям фен Аватара на Ospi
    Дори и да е трол, нека си кажа мнението: недейте заебава такива неща. Ако е толкова голямо, нека иде на преглед. Поговори с нея.

Благодаря!
    Също така някой път гласа й звучи по-дебел, мисля, че се разболява.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си