.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Хващаш се като удавник за сламка за всяко момче, това не е никак привлекателно.
    това къде го прочете?:Д

по темата: съгласна съм с Амели, но и това не е достатъчно. понякога просто не срещаш хора, с които би видяла общо бъдеще. проблемът идва тогава, когато това, което очакваш от Човека, е... неосъществимо. и, не, това не са твърде високи очаквания, а... намечтаване; дай шанс на момчетата в периферията, дори да не те привлича кой знае колко силно физически или на пръв поглед да не го намираш за особено интересен, просто провери дали наистина е така. да разчиташ на първия поглед, звездички, роящи се сърчица, сърцебиене, потене и други физиологически процеси... е, ако не друго, незряло;

успех! стискам ти палци!

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от Blab Виж мнението
    да разчиташ на първия поглед, звездички, роящи се сърчица, сърцебиене, потене и други физиологически процеси... е, ако не друго, незряло;
    Защо? Аз пък имам нужда от това. Защото ако ми липсва, все едно съм излязла с някой на кафе и обсъждаме времето..

По тамата:
    и на мен ми се лепят някви тъпанари (дали пряко или косвено), ама съвсем не мисля, че ако бях сама и привлекателна, нямаше да мога да си 'намеря' моето момченце.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си