- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво да прави...
Най-добрата ми приятелка е бременна. Нежелана бременност... няма как да каже на майка си,тъй като баща и почина на скоро и това ще я довърши.Гинеколога каза ,че е в седма (не запомних каква) седмица... Късно ли е за аборт и знаете ли някоя частна клиника,в която няма да я осъкатят ,но и ще запазят пълна дискретност....Няма значение от парите,които ще плати,това не е проблем. Надявам се да ме вземете на сериозно,защото милата ще полудее... и не знае какво да прави...
~
Няма значение от града,стига да е добра клиниката.. И също гинеколога и каза за някакви хапчета,които са забранени в България ,но ги има в Турция..за име не помня,но изобщо ще има ли смисъл от тях в този стадий и да не стане по-лошо...Ужасени сме и двете,просто за кратък срок от време и се случват кофти неща.
~
Тези аборти са забранени попринцип и именно заради това се интересувам,от място ,където ще го направят без опасност за нея и бъдещето и.
~
шанса да има хубаво бъдеще след аборт е 50/50, едно от нещата е, че това ще и остане спомен за цял живот
На колко е години?
пиши в бгмама от колкото тук...но като град София ще е най-добре)
Наистина е по-добре да попиташ в бг мама, там ще намериш и доста теми за аборти. Успех и дано всичко да приключи благополучно!
Оооо непълнолетна е. Не се надявайте сериозна клиника да си сложат главата в торбата с такъв акт. И не мислете за разни хапчета от Турция, Виетнам и род глупости. Трябва да се направи от специалист тая процедура, че може да остане осакатена за цял живот. Ако не можете да намерите, по-добре да каже на майка си, по-малко зло ще е отколкото да ходите по някакви частници и т.н.
Абортите на черно ..
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не знам какъв е този гинеколог, според него какво може тя да постигне като пие тези хапчета, забранени в България, които може да се купят от Турция. Пълна глупост. Предполагам че са, за да се умъртви плодът, но не осъзнавате ли колко сериозно ще стане ако плодът умре в нея?! За премахването му - няма какво друго да се направи освен аборт, но при правене на аборт на жена/момиче, която не е раждала има голям шанс после цял живот да не може да забременее. Може да се абортира до 12 седмица. По-добре да каже на майка си. Представи си, че в опита си да премахне бебето й се случи нещо лошо. Мисля, че тогава жената би рухнала.
Здравей! Приятелката ти се намира в 7-ма гестационна седмица, т.е месец и половина от бременността!Не е късно за аборт,дори напротив тъкмо на време ще бъде направен.Аборт се прави до 3-4 месец от забременяването. От кои град сте,ако сте от Варна мога да ви препоръчам болница,частна клиника дори и страхотни акушеро - гинеколози)
Въпроса е дали ще се навият лекарите да правят аборт на непълнолетна...
Виж тук малко е старо ама.. http://e-vestnik.bg/4039
Последно редактирано от I love Music : 04-18-2013 на 18:46
Оле, Боже прав си .. аз не прочетох за годините, извинявам се!Но в частна клиника не ги интересува на колко години си , все пак нали си плащаш!![]()
хаха, уча за акушерка в Медицинския университет във Варна и ако знаеш какви неща съм виждала и ще продължавам да виждам.. не е истина просто колко подкупни лекари,сестри и медицински лица има в болницитеЩе и направят аборта без знание,подпис и всякакви други искания от страна на майка ѝ!
![]()
Не сме от Варна ,но няма проблем да се иде до там.. Днес и донесоха въпросните хапчета Цитотек и започна да си ги слага,ако не се оправи до четвъртото тогава вече аборт..
~
Според мен лечението с тези хапчета ще се окаже безсмислено,въпреки че искрено се надявам да ѝ помогнат! На хапчетата пише уж, че до 9та гестационна седмица помагали за медикаментозен аборт и колкото по нарастват седмиците,толкова по шанса за успех намалява .. Дано помогнат!!! Успех!
При толкова сериозна ситуация, по-добре кажете на майка ѝ, щото ще стане някой сакатлък и после с какви очи ще гледаш това семейство?