.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен Аватара на tori
    - Кога ви липсва? - Когато не го получавам? о.о Иначе когато съм с него и някой негов приятел и даже не се сеща, че съм там.
    - Кога е в повече? Кога ви задушава? - Когато съм ядосана. Наистина мразя да ми се лигави като съм нервна нещо.
    - Ако сте били във връзка, в която сте получавали внимание, което отговаря на 'нуждите ви', а след това се разделите и попаднете в друга, в която не получавате същото внимание, или пък обратното - получавате прекалено много и едно от двете не ви харесва.. как процедирате? - Ми никак, не бих била във връзка, в която нещо не ми достига.
    - Какво внимание ви е нужно? - Ми малко разговори, малко целувки, гушкания, секс примерно. Дори да ми помогне да почистя и подредя къщата или да седи с мен и да си говорим. Знам ли, зависи от момента.
    - Какво не бихте искали да получавате? - Диск на Джъстин Бийбър?
    - А какво мислите за 'Той/Тя обръща повече внимание на Гошо/Пешо/Марийка/котката си/приятелите си/компютъра/телевизора/спорта/етц, от колкото на мен..' - Еми кофти ми е ама понякога се случва.
    - В какво се изразява вашето 'обръщане на внимание' на половинката ви? - Ами разговарям с него, пиша му разкази/стихотворения и други такива, играя League of legends с него (това става много рядко, защото нямаме много време за игри) и такива малки неща.
    - Намирате ли 'досаждането' от рода на звънене доста често/смс-и/искане на единия от партньорите да е постоянно с другия и т.н. за сладко? Или си е наистина досадно? - Ми ние сме малко задушаващи и така нататък, но чак прекалено е малко кофти.
    - По равни дози 'внимание' ли трябва да дават и двамата партньори? - Мда, фифти-фифти трябва да са нещата.
    - При какви условия се сърдите, ако не ви обръщат такова? - Еми аз съм уморена/ядосана/искам да говоря с него, да го видя, а той няма време. Обаче не се сърдя, понякога стават такива неща.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    играя League of legends с него
    Кога ще късате?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Кога ще късате?
    :д Не мисля да е скоро.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си