- Кога ви липсва? - когато ми е скучно и се чувствам прозрачна, докато всъщност искам другите да знаят, че съм там

- Кога е в повече? Кога ви задушава? - в повече ми е, когато 20 човека са се втренчили в мен заливайки ме с всевъзможни въпроси; когато не ми е до хора; не ми се говори; не ми се мисли

- Ако сте били във връзка, в която сте получавали внимание, което отговаря на 'нуждите ви', а след това се разделите и попаднете в друга, в която не получавате същото внимание, или пък обратното - получавате прекалено много и едно от двете не ви харесва.. как процедирате? - в началото ще сравнявам, няма как. Знам, че е грешка да кажеш "с еди кой си беше така, с теб не е", но се опитвам да го намекна, така че хем да разбере, хем да не се засегне - ако не стане - чао

- Какво внимание ви е нужно? - малко, не си падам атеншън хор, но достатъчно да се почуствам желана

- Какво не бихте искали да получавате? - неблагодарност

- А какво мислите за 'Той/Тя обръща повече внимание на Гошо/Пешо/Марийка/котката си/приятелите си/компютъра/телевизора/спорта/етц, от колкото на мен..' - случва се, не е приятно, но после задължително ми се реваншират ;д

- В какво се изразява вашето 'обръщане на внимание' на половинката ви? - просто сме заедно, правим всичко, което ни доставя удоволствие, подкрепяме се, помагаме си.. нищо специално като цяло.

- Намирате ли 'досаждането' от рода на звънене доста често/смс-и/искане на единия от партньорите да е постоянно с другия и т.н. за сладко? Или си е наистина досадно? - когато си безкрайно влюбен и ужасно свикнал с 'досаждането' на другия и ти е необходимо - вероятно е сладко. Ако съм с някого, който вече ми е омръзнал, отегчава ме, задушава ме - чао ;д

- По равни дози 'внимание' ли трябва да дават и двамата партньори? - трябва да се съобразяват един с друг

- При какви условия се сърдите, ако не ви обръщат такова? - когато се чувствам наистина пренебрегната, неоценена, нежелана; като искам да бъда чута, а другия е зает или не ме слуша