- Ако сте били във връзка, в която сте получавали внимание, което отговаря на 'нуждите ви', а след това се разделите и попаднете в друга, в която не получавате същото внимание, или пък обратното - получавате прекалено много и едно от двете не ви харесва.. как процедирате?
-оставам сама със себе си. по-добре така, отколкото да наранявам и себе си и другия.
- Какво внимание ви е нужно?
-трудно определимо, тъй като искам различното от всеки човек.
- Какво не бихте искали да получавате?
-разбира се, лоши неща. и отхвърляне...дам... това е то.
- А какво мислите за 'Той/Тя обръща повече внимание на Гошо/Пешо/Марийка/котката си/приятелите си/компютъра/телевизора/спорта/етц, от колкото на мен..'
-Всеки трябва и е задължен да има своите си интереси и занимания извън връзката си, тъй като липсват ли - лошо. Но пък границите, откъм `занимания` са крайно индивидуални.
- В какво се изразява вашето 'обръщане на внимание' на половинката ви?
- да не ме пренебрегва, да ми обръща внимание, когато трябва, а следователно, той сам трябва да знае, кога трябва и кога - не. тъй като съм сложен характер, надявам се да си намеря същия сладур, ама с една идея по-чувствителен от мен. : )
- Намирате ли 'досаждането' от рода на звънене доста често/смс-и/искане на единия от партньорите да е постоянно с другия и т.н. за сладко? Или си е наистина досадно?
-зависи как се чувстват и колко време трае това.
- По равни дози 'внимание' ли трябва да дават и двамата партньори?
-сравнително да, но нали е прието че мъжът трябва да обича с 10% отгоре.................
- При какви условия се сърдите, ако не ви обръщат такова?
-трудно е да се каже, но кажи речи, може да се случи по всяко време, а след две минути, да не помня дори за какво е ставало на въпрос.