- Кога ви липсва? откакто го няма наоколо, постоянно ми липсва, особено много, когато ходя на някои често посещавани от двама ни места
- Кога е в повече? Кога ви задушава? Не мога да се сетя да съм се чувствала задушена, колкото повече, толкова повече
- Ако сте били във връзка, в която сте получавали внимание, което отговаря на 'нуждите ви', а след това се разделите и попаднете в друга, в която не получавате същото внимание, или пък обратното - получавате прекалено много и едно от двете не ви харесва.. как процедирате? със сигурност няма да съм много доволна и бих имала разговор с него
- Какво внимание ви е нужно? разговори най-вече, хубавото е, че и двамата много обичаме да говорим
- Какво не бихте искали да получавате?
- А какво мислите за 'Той/Тя обръща повече внимание на Гошо/Пешо/Марийка/котката си/приятелите си/компютъра/телевизора/спорта/етц, от колкото на мен..' За Гошо, Пешо и Марийка, може би бих го повдигнала на въпрос, но телевизор, компютър и спорт, нямам нищо против, тък като това са все неща, които и двамата можем да ги правим. Нямам нищо против да ми се обажда и да ми казва в коя игра да се включа, за да играем двамата.
- В какво се изразява вашето 'обръщане на внимание' на половинката ви? говорим си, споделям му, прекарваме време заедно, готвя му, понякога му помагам да оправи къщата, цветя заедно сме садили в предния двор, гледаме филми строим си градове в Minecraft, бием се в Quake, градим импрерии в Civilization и такива работи
- Намирате ли 'досаждането' от рода на звънене доста често/смс-и/искане на единия от партньорите да е постоянно с другия и т.н. за сладко? Или си е наистина досадно? Сладко не, но за нас това е нещо напълно нормално, докато си беше тук ако минеха 2 часа без да получа съобщение или обаждане от него и почвах да си мисля, че нещо му се е случило
- По равни дози 'внимание' ли трябва да дават и двамата партньори? Не, понеже всеки се нуждае от различна "доза" внимание
- При какви условия се сърдите, ако не ви обръщат такова? За глупости не се сърдя, но ако знае , че съм болна или нещо от сорта, а той замине да се вижда с "Гошо или Марийка" няма да ми е много приятно
Ако някой се сети нещо друго, може да си каже.
Скучно ми е. И на мен
- Кога ви липсва? - Винаги, когато не е край мен (говорим за случаите, в които съм бил обвързан и съм имал силни чувства. В момента съм необвързан)
- Кога е в повече? Кога ви задушава? -Ако се чувствам добре с този човек, трудно ще ми писне. Все ще се измисли нещо, с което да разнообразим ежедневието си Щастлив ли съм с дадено момиче, не се чувствам задушен, ако ще нон-стоп да сме заедно, после да си пишем и да се чуваме.
- Ако сте били във връзка, в която сте получавали внимание, което отговаря на 'нуждите ви', а след това се разделите и попаднете в друга, в която не получавате същото внимание, или пък обратното - получавате прекалено много и едно от двете не ви харесва.. как процедирате? - Ако не получавам нужното внимание, ще потърся общи занимания, чрез които с момичето да имаме повече общи време и теми на разговор.
- Какво внимание ви е нужно? - Трудно е да го дефинирам, но въпросът е да се чувствам желан от този човек и да си личи, че наистина съм значин за него.
- Какво не бихте искали да получавате? - Много неща
- А какво мислите за 'Той/Тя обръща повече внимание на Гошо/Пешо/Марийка/котката си/приятелите си/компютъра/телевизора/спорта/етц, от колкото на мен..' - На първо време, ако проявя подобни съмнения, ще се огледам, дали наистина не е така или е просто някаква форма на ревност. Но ако се окажа прав, ще си поговоря сериозно и ако държи повече на времето с човека или вещта, да си лови живота с него и да бяга от мен
- В какво се изразява вашето 'обръщане на внимание' на половинката ви? - Да я накарам да се чувства ок, да ѝ е спокойно, да ѝ помогна с каквото мога в ежедневие/учене и да прекарваме достатъчно време заедно (което включва гушкане, гледане на филми, секс & etc)
- Намирате ли 'досаждането' от рода на звънене доста често/смс-и/искане на единия от партньорите да е постоянно с другия и т.н. за сладко? Или си е наистина досадно? - Ако наистина се обичаме и имаме възможността, за мен е напълно разбираемо
- По равни дози 'внимание' ли трябва да дават и двамата партньори? - Общо-взето . Дори да не са напълно равни, не става единият да се раздава на 100%, а другия на 10%
- При какви условия се сърдите, ако не ви обръщат такова? - Да ми каже, че няма време да се видим, защото иска да гледа сериали, а аз предната нощ съм учил като смахнат, за да ми е свободен следващият ден за нея. Или пък: абе, аз съм изморена и май няма да излизам. И после да се окаже, че е била с приятелки по магазините. Или най-общо: когато разбера, че времето с мен не е кой знае колко значимо с този човек, с когото в момента имам взаимоотношения
Последно редактирано от r0073x : 04-19-2013 на 05:35