Зравейте

Ето и въпросчетата:
*Козметични продукти/Грим:
1.Какви козметични продукти използвате най-често? Bourjois
2.Какво най-много обичате да подчертавате в себе си? (очи,устни...) като че ли устни

3.Тъмни или светли цветове за очите и/или устните? зависи от настроението. Обичам ярки червила, но и светлите не пренебрегвам.
4.Опишете ежедневния си грим. Без грим си ходя, освен ако не се появи някоя пъпка, която прикривам с фон дьо тен.
5.Колко време ви трябва за да се нагримирате? Когато се гримирам - 15мин вероятно /най-много/
6.Гланц или червило? Червило
7.Течна очна линия или молив за очи? Очна линия.. моливите много се размазват.. или поне моите.
8.Добре ли се гримирате? Смятам да.
9.Как се грижите за кожата си? С Виши измиващ гел, маска 3в1, нощен крем за несъвършенства и дневен крем Здраве за да не ми лъщи лицето.
10.Най-подходящия грим за всекидневието/Вечерен грим? (снимка) Бих, но предпочитам да остана анонимна, а и май нямам снимки с грим :/ или да са от 1-2 години евентуално.
*Коса и прически:
1.Какъв е естествения цвят на косата ви? (Какъв е сега?) Принципно кестеняв/светъл/, но сега я осрах с Лореал Кастинг и е убита жълта

дано да се измие това нещо.
2.Боядисвали ли сте се? (Колко пъти и в какъв цвят?) ...
3.Вашите продукти за коса (шампоани,балсами,маски и пр.) / Предпочитана марка? Гарниер Фруктис предпочитам. Иска ми се да пробвам Клоран.
4.Как предпочитате да държите косата си? (Пусната или Вързана?) Пусната
5.Прическа която ви е направила впечатление (добро или лошо) (снимка)
*Диети и здравословно тегло:
1.Доволни ли сте от теглото си? Да
2.Искате ли да промените с нещо тялото си? (Ако да,с какво?) Искам по-голям бюст, но то си е до гена, а да се правя прасе за един бюст - не, мерси :Д /лятото го направих тоя номер после се чудих как да свалям/
3.Спазвате ли диета/Спазвали ли сте диета? Не.. имам си режим /без олио, сол, захар, минимално тестени изделия/, но не винаги го спазвам /примерно, когато майка ми наготви не се съобразява за солта и нормално../
4.Как поддържате своето тяло? Фитнес, когато мога; ходя да бягам, когато мога вървя пеш
5.Перфектното тяло? (снимка)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Надявам се да ви е забавно
и интересно
XoXo