- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кола пичеловка
Естествено, че няма да кажеш нищо конкретно. Само си плямпаш за спорта. Въздух под налягане.
Тук си еба майката, търсим "кола пичеловка" за 5000лв, а докъде стигнахме, мъже и жени си мерят пишките :Д
В крайна сметка такава кола няма!![]()
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
Въпрос на вкус, и на това какво е важно за теб. Аз си признах, че отвътре БМВ-то издиша сред конкурентите си, не съм от тези, дето си защитават колата, какъвто и боклук да е. Първата ми кола беше скандален Хюндай Аксент, и кво от тваАз да не би да карам колата си с надеждата някоя да ми скочи.
Затова, за да сме по темата, си казах мнението. За 5000 лева такава кола няма, но с много желание може да си вземеш някоя азиатска стара таратайка, която изглежда лъскава - хюндай купе, или алфа, или МГ (английска). Не виждам на какво друго можеш да се надяваш. И основно да си търсиш кифленца, иначе няма никакво значение.
Смешното е, че много тук не биха си признали, че са точно такива, аз не виждам нищо лошо. А тоя фишерман е мъжка кифла, ама се прави на интелектуалец.
Само не разбрах как ще ловиш пички?
на колата въдица ли ще има? Пък и не знам за заведение в което да се влиза с кола...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...s&slink=2u1z22
Няма да е свръх бегачката с тоя 2.5 на 2-та му тона, ама я си престай да се джиткаш like a boss в един такъв корабИЗГИВААТ!
![]()
Трябва да е автоматик![]()
![]()
![]()
![]()
С ръчни надали ще се справи![]()
![]()
![]()
Авторе,така ли ще паркираш?
http://insmarket.bg/%D0%9D%D0%BE%D0%..._i.424676.html
Ми... разпъни ме на кръст ако искаш, ама... 7-та и въобще която и да е серия на BMW след 3er... вдъхва пъти повече респект ако искаш го кажи. Не знам... някак си... А може и от годините да си е. Тия пури и S класи ми напомнят на гадни мутренски коли от 95-6-7-8 ... А 7er 95+ си е друга бира.. има повече комфорт пакети, благинки, салона е много по- разчупен, возията няма да я коментирам. С комплект 255(260-70)/60R16 100W е доста по-комфортно IMHO... Но автора определено няма да търси комфорт, за тва едни 20'' нископрофилни и е у джаза.
Последно редактирано от sWeeX : 04-30-2013 на 19:42
доста по-забавна от някой S-ка... e30 ftw. то зависи от момичето де ;d
С тая най много да му се изсмеят училищните парцали... тва е за по- диви момичета
To.. май нещата се движат така,че целевата група на OP най- ги привличат е36/39... ама зависи от целевата група...![]()
тука в българия сме с малко остаряло мислене мутренско и да , хората се впечатляват от коли , тъпо е щото колата ми не променя нагласата дали да разбия мутрата на някой , като съм с основната ми кола като видят черни прозорци и емблемата и никой не ми свири за разлика като съм със служебната се насират да ме засичат - пълна комплексарщина е това за мен. имам познати които са в едни такива среди....... и карат всичките коли за по 1000лв , тва прави ли ги идиоти - не ! просто не им се дава повече защото не карат или не ги кефят коли или имат служебни , от друга страна е пълно с лигльовци с всякви поршове и х5ци кю7мици които насират много здраво
колкото до тия бмв-та , всеки селяк в българия вече е с такава. интериор качество на сглобка и мотори нямат нищо общо с с-класата.те имат едни мноо железни мотори![]()
Бате а тая 7ца разцепена от каране, ще стои повече в сервиз от колкото ще се возиНапомпаната 30ска е много по-голяма лудница и ако ще говорим за пичеловка 30ската ще е с по- голям успех, пичоците се кефят като биеш кик дауна и не може да си поеме дъх,влезеш в завоя с вратите и т.н. - мокрят гащичките, докато тая плочка вътре се едно си сяда в тях на дивана и кво, остава и турски сериал да и пуснеш :Д, а като тръгнеш да изпреварваш двама от пасажерите слизат да бутат. Ако ще е такава 7ца трябва да е 750 бенз и пак не върви как си трябва. И много подкрепям мението на "nosferatu23" че се наводни с дришльовци със "скъпи" коли Х5ци от първите, МЛ-и пенсионери и кайени на по 100 години, А8ци от '98 които ги изкарват един път седмично МАХ и се чудят на коя по скрита бензиностанция да сипят газ или бенз за 10лв ....
Българина има свойството да НЕ простира краката си според чергата и да се прави на адския баровец, в повечето случаи без грам покритие.
според мене за да се изкефи на някоя спортна бмв е30, ще трябва да е фенка на автомобилите , ако е нормална мома , никоя няма да се изкефи на ръбестите спортни седалки , маняшкия шум от 200 децибела на дълъг път или маняшкото друсане от спортното окачване и ниските гуми , ако предположим че е някоя дрифт тъпотия , нали е30 ги ползвали за товавиждам доста хлапаци с такива . тая кола е за пистата , не за ежедневна употреба да возиш хора с нея
![]()
колкото и младежа да ме нападнат сега , тия коли да ги караш за ежедневна употреба за мен са все едно да си сложа работния гащеризон изцапан с яки петна от маслода не говорим че от разбитите ни пътища ще има само да изправят джанти и да сменят части , и да карат с 20 из града
![]()
Последно редактирано от nosferatu23 : 04-30-2013 на 20:35
Никъде не съм казал че с тая 30 ще се обикаля светя :Д и ще бъде евридейка, аз колкото и да съм авто маняк съм против, за дълъг път си има други коли , а това е кола за кеф, кола с която може да усетиш пътя и да имаш чувството че гъза ти се търка в асфалта. А хлапаците които ги виждаш с 30, обикновено нямат нищо общо с 30ските за които аз говоряИ дрифта може да бъде тъпотия за този който не е изпитал тръпката колата да лети със 100++ км с вратите напред и да знаеш че това което ще се случи зависи от това какво ще направиш.
Нито 30ската, нито 7цата, нито S класата,нито друга от преди изброените от мен машини може да бъде рационално решение за евридейка.
А колкото до това дали момата ще се изкефи или не, по голямата част първоначално голедат колата тъпо, а след първото возене едва ли не не искат да се качат в друга кола. Преди време имах една да кажем подобна резачка, но италианска.... общо взето след първия светофар откачаха, а докато стигнем от т.А до Б., обикновено нямаше смисал от любовни игри и т.н. Няма спор че жените се възбуждат от екстремни изживявания, но не са за всеки и не всеки трябва да ги прави - трябва си опит в противен случай рискуваш да потрошиш и себе си и овцата която возиш, не че си много застрахован когато си с опит...
Аз съм най-навита на трабант. Отдалече ще те забележат и мадамите, и немадамите.
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
имал съм петак , с самоблокируем диф както му викат шпер в бг-то , да яко е ама ти писва бързо ако я караш често всеки ден из града особенои то интериора беше доста приличен , не ти говоря за старите ташаци ми за по новите
а кво остана за тоя седмоъгълник е30 , точно деца си ги карат , тия дето ги карат сериозни хора са толкова подготвени и изрязани че не могат да се карат , те нямат фарове тапицерия табла да не говорим че им заварят задния мост за да дава добри стартове и да дрифтипървия път ще изкефиш офцата , ама след тва шансовете ти отиват прогресивно надолу
![]()
Много искам да ме пичеловнат с нещо дръто, реставрирано. Няхххх!
Не знам дали осъзнаваш колко си абсурден.
Нали за това говорим - https://www.google.bg/search?q=%D0%B...%3B1024%3B682?!
Абсурдна е тая кола. Нека е прекрасна за един мъж, който е ценител, но тук смятам, че наистина говоря от позицията на почти целия си пол - тая кола е отвратителна. Нямало нужда от любовни игри, щото имал някаква кола, Боже, Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже.
Трябва Карбовски да направи edition на предаването си за такива като теб.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Защо толкова харесвате BMW... те, освен че са яко грозни, нямат душа...