- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кола пичеловка
Е не са чак толкова грозни .Ама Фераритата са по хубави![]()
Защото са немски, при това от най-любимия ми регион в Германия, а аз съм със слабост към всичко немско.
Защото са здрави, масивни мъжки коли.
Как ще няма душа - https://www.google.bg/search?q=BMW&b...3B1600%3B1200? Всички фарове мязат на очи, съответно на определена гримаса. Тия са намръщени, сурови, ГР! Аз харесвам тоя тип, фаровете на по-старите модели като тая прословута е30 са ужасни за мен.
Ех, кога ли ще си имам такова :д
По-старо, по - старо.
Пантерке, и аз уважавам само немските автомобили...които не са BMW. Возила съм се в това-онова и определено мога да намеря аналог за всяко едно от качествата на BMW в друга марка. Няма как т'ва да е моята кола, а освен всичко е тоооолкова дразнещо колко са "модерни"... Ъксссс!
момиче ще ми докараш шизофрения , как така са ужасни и отвратителни , за което съм съгласен с теб , пък следващия момент били мъжки коли и искаш да имаш такова
не си виждала истинска кола тъй като гледам , то не е точно кола де ма както и да е , немско е пак![]()
нека е30-ката да е 600 коня пък да видим![]()
Предимно чок газарити карат БЕНВЕ.
А беемвето го караш. Мерцедеса те вози![]()
Абе тия дето сте влюбени само в немските коли. Много ми е интересно да ви запитам, колко от вас са карали немски коли и колко сте карали френски, италиански, японски, че да ми слагате немските коли като връх на сладоледа ? Не така, има много хубави коли и то не са само немски, колата трябва да се избира и според района в който се кара. Да не говорим пък че от немските коли далеч не само БМВ е марка. Малко имам чувството, че много от вас приемат БМВ-то като кола за гъзареене, че като карате БМВ и вече сте с една идея по-готини или по-умни. Не робувате на една марка, смешно е в днешно време.
Знаем и други немски марки, естествено. Никога няма да върна VW или Opel, става дума, че БМВ-тата просто са по-висок клас коли.
Не претендирам да съм разбирач, но made in Germany от позорно клеймо се е превърнало в еталон за качество. И не съм чула човек да каже "аааа, аз немски чекии няма да карам" за разлика от репликите по адрес на италианските или френските возила.
Лично аз на марки не робувам, още повече, че съм в доста кофти позиция - човек с прясно взета книжка (почти), взета с огромен ентусиазъм и старание и с още по-голям ентусиазъм да карам и да ставам по-добра. Бих върнала доста малко модели, ако ми се предложат :д
Че немските са най-добри, най-добри са. Но все ще се намерят фенчета на рено/пежо (пародията на кола) или на някоя японска. Е има и добри японски, ама тия "гъзарници" с хюндай купе с пробито гърне... И като заговорихме за немски, ето и моя фаворит, който сигурно ще се харесано в близките 10 години ще си карам дъртата астричка F-ка и тва е.
Astra J OPC 2.0 16v 300 коня![]()
Момче я се огледай малко и недей да сееш бисери из форумите. Японските казваш били боклуци а ? Само няколко неща ще ти кажа : Muitsubishi, Honda, Nissan, Acura, Infinity и lexus. Недей ми обяснява какви са японските коли, карал съм достатъчно дълго и немски и японски и италиански коли. Да не говорим, че италианските коли във високия клас има много какво да се види от тях. Само недей да се изхвърляш.
Пантерке БМВ, никога не са били висок луксозен клас коли.