Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
Абе тия дето сте влюбени само в немските коли. Много ми е интересно да ви запитам, колко от вас са карали немски коли и колко сте карали френски, италиански, японски, че да ми слагате немските коли като връх на сладоледа ? Не така, има много хубави коли и то не са само немски, колата трябва да се избира и според района в който се кара. Да не говорим пък че от немските коли далеч не само БМВ е марка. Малко имам чувството, че много от вас приемат БМВ-то като кола за гъзареене, че като карате БМВ и вече сте с една идея по-готини или по-умни. Не робувате на една марка, смешно е в днешно време.
Знаем и други немски марки, естествено. Никога няма да върна VW или Opel, става дума, че БМВ-тата просто са по-висок клас коли.
Не претендирам да съм разбирач, но made in Germany от позорно клеймо се е превърнало в еталон за качество. И не съм чула човек да каже "аааа, аз немски чекии няма да карам" за разлика от репликите по адрес на италианските или френските возила.

Лично аз на марки не робувам, още повече, че съм в доста кофти позиция - човек с прясно взета книжка (почти), взета с огромен ентусиазъм и старание и с още по-голям ентусиазъм да карам и да ставам по-добра. Бих върнала доста малко модели, ако ми се предложат :д